Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mircea Lucescu a lăudat forţa lui Bayern înainte de confruntarea din Champions League! ”Toţi au avut probleme cu ei!”

Mircea Lucescu a lăudat forţa lui Bayern înainte de confruntarea din Champions League! ”Toţi au avut probleme cu ei!”
Comentarii

Mircea Lucescu a vorbit înaintea meciul cu Bayern Munchen din grupa E a Ligii Campionilor.

Dinamo Kiev are în continuare şanse să rămână în cupele europene, dar ar avea nevoie de o victorie contra bavarezilor. Bayern are mai multe probleme de lot înaintea meciului din Ucraina şi vine după o înfrângere surprinzătoare în Bundesliga, contra lui Augsburg, scor 1-2.

Antrenorul român a spus că înfrângerea lui Bayern poate să fie un exemplu pentru elevii săi şi s-a declarat impresionat de rezultatele bavarezilor din ultimii ani. 

”Toate echipele care au jucat în Champions League au avut probleme, aşa că nici Bayern Munchen n-a făcut excepţie. Au jucat cu o echipă (n.r - Augsburg) care a făcut absolut tot ce a fost posibil pentru a obţine un rezultat pozitiv. S-au apărat senzaţional, au folosit forţa fizică în toate astea, inteligenţa tactică, au avut şi puţin noroc şi au obţinut rezultatul de care aveau nevoie.

Nagelsmann a fost şi la Leipzig, a făcut o echipă bună, dar cu Bayern poate câştiga totul. Ei câştigă de atâţia ani campionatul, Cupa, Supercupa, Liga Campionilor şi are o echipă la dispoziţie formată din jucători tineri şi enorm de talentaţi.

Au un scouting excelent. Să-l găseşti pe Musiala la Chelsea şi să-l aduci gratis e un lucru cu totul deosebit. Sau pe Davies de la Vancouver. Sau pe Richards de la Reading. Iar Nagelsmann este un antrenor excelent. Faptul că a reuşit la două echipe germane să obţină rezultate şi să creeze o echipă puternică asta îi dă dreptul să se considere un antrenor profesionist. Jucătorii mei n-au nevoie să fie motivaţi, joacă împotriva lui Bayern Munchen”, a declarat Mircea Lucescu, la conferinţa de presă.

După 4 meciuri jucate în grupa E, Dinamo Kiev este ultima clasată, cu un singur punct câştigat. Bayern domină autoritar grupa, cu 12 puncte, Barcelona se află pe 2, cu 6 puncte, iar Benfica ocupă locul 3, cu 4 puncte. 

Afla mai multe despre: ucl-bayren-mircea lucescu 

viewscnt
Articole similare