Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mircea Lucescu, gata să pună umărul la transferul unui jucător de la FC Barcelona la Galatasaray

Mircea Lucescu, gata să pună umărul la transferul unui jucător de la FC Barcelona la Galatasaray

Campionate

Comentarii

Arda Turan prinde rar echipa la FC Barcelona şi ar putea pleca în următoarea fereastră de transferuri. Mircea Lucescu, selecţionerul Turciei, şi-ar dori ca Turan să plece de la FC Barcelona la o echipă la care ar avea ocazia să joace mai des.

Arda Turan ar putea reveni la Galatasaray, club la care a crescut şi de unde a plecat în vara lui 2011, cu direcţia Atletico Madrid. Publicaţia turcă Fanatik susţine că sunt şanse mari ca mijlocaşul de 30 de ani să ajungă în iarnă la Galatasary. Echipa din Istanbul l-a vrut şi în vară, dar Turan a refuzat să plece de la FC Barcelona, în speranţa că va reuşi până la urmă să se impună.

N-a reuşit, iar până acum n-a jucat nici măcar un minut pentru FC Barcelona. Astfel că este decis să plece în iarnă. Mircea Lucescu i-ar putea ajuta şi el pe cei de la Galatasary să-l convingă pe Turan. Selecţionerul Turciei are o relaţie foarte bună cu acesta şi a reuşit să-l convingă să revină la naţională. Acum, Lucescu şi-ar dori pentru Turan un club la care să fie titular şi Fanatik scrie că selecţionerul Turciei ”vede cu ochi buni transferul la Galatasaray”.

Arda Turan este crescut de Galatasaray şi a fost promovată de Gică Hagi la seniori, în 2005. Şase ani mai târziu, în 2011, a fost cumpărat de Atletico Madrid, care a plătit 13 milioane de euro. În vara lui 2015 a fost cumpărat de FC Barcelona, care a plătit 34 de milioane de euro.

Afla mai multe despre: arda turanmircea lucescuturciagalatasarayfc barcelona 

viewscnt
Articole similare