Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mircea Lucescu, în culmea fericirii după promovarea Rapidului: ”E un lucru extraordinar” Ce le transmite ”Il Luce” rapidiştilor

Mircea Lucescu, în culmea fericirii după promovarea Rapidului: ”E un lucru extraordinar” Ce le transmite ”Il Luce” rapidiştilor

Liga 2

Comentarii

Rapid a obţinut promovarea în Liga a II-a, iar Mircea Lucescu se bucură de modul extraordinar în care giuleştenii au reuşit, an de an, să urce câte un nivel.

Liga a 4-a, Liga a 3-a, iar acum Liga a 2-a. Rapid a reuşit să promoveze din nou şi se va lupta, în sezonul viitor, pentru revenirea pe prima scenă a fotbalului românesc.

E un lucru extraordinar că o echipă de mare tradiţie, un brand al fotbalului românesc, reuşeşte an de an să revină, se luptă pentru a reveni în prima divizie. Aşa cum trebuie să se întâmple şi cu ei, şi cu Timişoara, şi cu Argeş, şi cu Constanţa şi cu toată lumea. Spuneam că au avut mai mulţi spectatori astăzi decât toţi spectatori strânşi în play-out.

E meritul Rapdiului, e meritul celor care au pus la punct această echipă şi strategia promovării. Pancu şi-a adus o contribuţie deosebită, esenţială. Plus jucătorii, să nu îi uităm, pentru că merită toate aplauzele pentru efortul pe care l-au făcut, de a aduce în tribune atâtea mii de spectatori.

Le va fi mai greu, trebuie să se pregătească pentru liga a doua, trebuie să se ridice la nivelul ligii a doua şi chiar în primul an să reuşească promovarea”, a spus Mircea Lucescu, după ce Rapid a promovat matematic în liga a doua.

Afla mai multe despre: lucescurapidpromovare 

viewscnt
Articole similare