Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mircea Lucescu intervine în subiectul momentului: Mutu, selecţioner la U21. "Sfatul meu pentru el e să devină antrenor, pentru că nu e"

Mircea Lucescu intervine în subiectul momentului: Mutu, selecţioner la U21. "Sfatul meu pentru el e să devină antrenor, pentru că nu e"

Echipa națională

Comentarii

Mircea Lucescu a declarat că Adrian Mutu nu este încă antrenor, cu toate că "Briliantul" a fost numit selecţioner al echipei naţionale de tineret a României.

"Să devină antrenor! Părerea mea e că încă nu e. Să devină antrenor. Când va deveni antrenor, va reuşi să facă", a declarat Mircea Lucescu.

Totuşi, "Il Luce" are încredere în potenţialul lui Mutu: "Eu nu vorbesc de cunoştinţe, nu vorbesc de... Sunt convins că le are. Vorbesc de atitudinea pe care o va avea. Atitudinea este cea mai importantă pentru că nimeni nu uită că el a fost un foarte mare jucător, cu nişte probleme de comportament. Aceste probleme... Eu sunt convins, să ştiţi că antrenorii cei mai buni până la urmă provin din jucători recalcitranţi, care au trecut prin toate şi cunosc toate tertipurile".

În schimb, Mircea Lucescu are doar cuvinte de laudă pentru noul selecţioner al primei reprezentative: "Rădoi este antrenor. E un antrenor... am avut o discuţie cu el şi mi-a plăcut modul în care gândeşte. Nu i-am ajutat cu nimic. Uite, cum discut cu voi, discut cu toţi ceilalţi".

Mutu este la Marbella pentru a asista la antrenamente şi meciuri ale echipelor aflate în cantonament

Selecţionerul naţionalei de tineret, Adrian Mutu, a anunţat că este la Marbella, pentru a asista la antrenamente şi meciuri ale echipelor aflate în cantonament acolo.

“Azi am ajuns in Marbella. În următoarele 4 zile voi asista la antrenamentele şi meciurile amicale ale echipelor care sunt aici in cantonament pentru a-i urmări la treabă pe unii dintre jucătorii naţionalei mici”, a scris Mutu pe Facebook.

Mutu este din această săptămână selecţionerul naţionalei under 21.

Afla mai multe despre: lucescu 

viewscnt
Articole similare