Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mircea Lucescu, nemilos cu Tachtsidis: ”Nu are voie cu astfel de gesturi. A compromis rezultatul, antrenorul şi ceilalţi jucători”

Mircea Lucescu, nemilos cu Tachtsidis: ”Nu are voie cu astfel de gesturi. A compromis rezultatul, antrenorul şi ceilalţi jucători”

Cupa României

Comentarii

Mircea Lucescu (78 de ani) a tras concluziile după victoria Corvinului Hunedoara în faţa CFR-ului, în faza sferturilor din Cupa României.

Corvinul Hunedoara a învins-o pe CFR Cluj cu 4-0 şi s-a calificat în semifinalele Cupei României, unde va juca contra învingătoarei din partida FCU Craiova – FC Voluntari.

Mircea Lucescu: ”Ştiam că jucătorii hunedoreni vor fi superiori”. La ce aspect s-a referit

La finalul partidei, Ioan Andone şi Mircea Lucescu şi-au exprimat opiniile cu privire la prestaţia excelentă făcută de divizionara secundă contra formaţiei lui Adi Mutu.

”Il Luce” a numit cine este vinovat pentru eşecul drastic suferit de CFR şi a lăudat evoluţia fostei sale echipe, Corvinu Hunedoara.

”Felicitări publicului care a fost extraordinar şi care a menţinut o atmosferă de victorie. Felicitări jucătorilor care au făcut o demonstraţie de forţă şi de inteligenţă tactică şi mai ales felicitări pentru antrenor. Mi-a plăcut enorm cum a organizat echipa şi felul în care echipa a jucat, ca o echipă cel puţin de divizia A.

Rezultatul e important, dar e important doar dacă aduce un alt rezultat. Dacă nu, va fi considerat o întâmplare. Aş vrea să îi revăd în finală, să joace de aceeaşi manieră şi să văd Hunedoara în divizia A.

Când un jucător face eroarea pe care a făcut-o Tachtsidis, punând echipa în inferioritate numerică, la nivelul ăsta nu mai există diferenţă între A şi B, mai ales în ceea ce priveşte Cupa.

Cupa este aşteptată de toţi jucătorii din eşaloanele inferioare pentru a ieşi în evidenţă. Ştiam că din punct de vedere al disponibilităţii de joc, jucătorii hunedoreni vor fi superiori.

Ceilalţi au intrat puţin blazaţi în teren, puţin relaxaţi. Faptul că a făcut un astfel de gest care a pus echipa în inferioritate a compromis şi rezultatul, şi valoarea antrenorului, şi valoarea celorlalţi jucători. Un jucător profesionist nu are voie să facă astfel de gesturi”, a declarat Lucescu, conform Sport, după meci.

Afla mai multe despre: cfr clujadi mutucorvinulliga 1cupa romanieimircea lucescu 

viewscnt
Articole similare