Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mario Camora, devastat după eliminarea din Cupa României: ”Am fost penibili.” Unul dintre eroii Corvinului exultă: ”E un meci pe care îl ai o dată în viaţă”

Mario Camora, devastat după eliminarea din Cupa României: ”Am fost penibili.” Unul dintre eroii Corvinului exultă: ”E un meci pe care îl ai o dată în viaţă”

Cupa României

Comentarii

CFR Cluj a fost zdrobită de Corvinul Hunedoara în sferturile Cupei României, scor 0-4, iar trupa lui Adi Mutu a ratat unul dintre obiectivele care îi putea asigura participarea în cupele europene.

"Aveam un traseu foarte bun să ajungem măcar în finală. Azi era un meci în care era obligatoriu să câştigăm. N-avem ce să facem acum, trebuie să terminăm măcar în primele 3 locuri. Mai sunt câteva meciuri şi va trebui să dăm tot.

(n.r - Întrebat despre plecarea lui Neluţu Varga la scorul de 2-0 pentru Corvinul) Vă daţi seama că la ce efort face omul ăsta, cu salariile, cu tot şi să vadă acest meci... vă daţi seama, cum putea să fie? În locul lui aş fi făcut la fel. Aş fi fost supărat. După ce că face efortul pe care îl face, noi ne prezentăm aşa.

Îmi cer scuze suporterilor. Au toată dreptate să ne înjure. Noi trebuie acum să acceptăm aceste critici. Am pierdut ruşinos. Mulţi poate au şi ieşit mai devreme de la muncă pentru a veni să ne susţinem, iar noi am făcut acest meci penibil", a spus Mario Camora după meci.

Pîrvulescu a marcat un gol fabulos şi a dezvăluit cheia succesului: ”Ne-am motivat foarte mult”

”Ne-am motivat la maximum pentru acest meci. E un meci pe care îl ai o dată in viaţă. Un duel cu una dintre cele mai bune echipe din România. Faptul că am întâlnit CFR Cluj ne-a motivat extrem de mult.

Nu avem de ce să nu visăm la trofeu. Am făcut un sezon bun, avem un parcurs ascendent de la Liga 3 la Liga 2, unde şi acolo ne descurcăm bine. Sunt bucuros că am marcat şi că am parte de sprijinul staff-ului şi al celorlalţi jucători”, a spus Pîrvulescu, după Corvinul 4-0 CFR.

Corvinul 4-0 CFR

Clujenii au rămas în zece oameni încă din minutul 11, când Tachtsidis a fost eliminat după o intrare la Marius Lupu, însă în minutul 27 Peter Michael a scăpat singur cu portarul advers şi nu a putut să îl învingă, iar din cornerul rezultat, Muhar a trimis în bara transversală, cu o lovitură de cap.

Gazdele au intrat la pauză în avantaj, după şutul lui Lică, din minutul 43. Marius Coman a majorat avantajul hunedorenilor în minutul 50, iar în minutul 67 Pîrvulescu a înscris cel mai frumos gol al meciului cu un şut superb la vinclu. 

Scorul final a fost marcat de Pop, care a închis tabela marcând cu o lovitură de cap la în ultimul minut, 90+2. Corvinul a învins-o pe CFR cu 4-0 şi va juca în semifinale cu învingătoarea din partida FCU Craiova – FC Voluntari.

 

Afla mai multe despre: cfrcorvinul mario camera 

viewscnt
Articole similare