Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ioan Andone nu îi dă nicio şansă CFR-ului la titlu după ce a văzut umilinţa de la Hunedoara: ”Tu aşa vrei să iei campionatul?” | EXCLUSIV

Ioan Andone nu îi dă nicio şansă CFR-ului la titlu după ce a văzut umilinţa de la Hunedoara: ”Tu aşa vrei să iei campionatul?” | EXCLUSIV

Cupa României

Comentarii

CFR Cluj a pierdut drastic în sferturile Cupei României. Formaţia pregătită de Adi Mutu (45 de ani) a fost învinsă la scor de neprezentare de Corvinul Hunedoara, o echipă din Liga 2, iar Ioan Andone (64 de ani) a tras concluziile după această partidă de la Hunedoara.

Divizionara secundă Corvinul Hunedoara a eliminat-o din Cupa României pe CFR Cluj, pe care a învins-o cu scorul de 4-0, producând surpriza sferturilor Cupei României.

Clujenii au rămas în zece oameni încă din minutul 11, când Tachtsidis a fost eliminat după o intrare la Marius Lupu, însă în minutul 27 Peter Michael a scăpat singur cu portarul advers şi nu a putut să îl învingă, iar din cornerul rezultat, Muhar a trimis în bara transversală, cu o lovitură de cap.

Gazdele au intrat la pauză în avantaj, după şutul lui Lică, din minutul 43. Marius Coman a majorat avantajul hunedorenilor în minutul 50, iar în minutul 67 Pîrvulescu a înscris cel mai frumos gol al meciului cu un şut superb la vinclu. 

Scorul final a fost marcat de Pop, care a închis tabela marcând cu o lovitură de cap la în ultimul minut, 90+2. Corvinul a învins-o pe CFR cu 4-0 şi va juca în semifinale cu învingătoarea din partida FCU Craiova – FC Voluntari.

Ce discuţie a avut cu Mircea Lucescu. ”Cine l-a pus să dea cu pumnul?”

La scurt timp după meci, Ioan Andone, om de-al locului hunedorean, a intrat în direct prin telefon în studioul Orange Sport şi a făcut analiza meciului fabulos făcut de Corvinul în faţa trupei lui Adi Mutu.

”Nu o să uit niciodată unde am crescut. rămâne în suflet Hunedoara. Aici am crescut şi m-am format ca fotbalist. E o echipă construită pe fotbal. Jucătorii de la CFR au văzut vestiarul... Stadionul e demolează în trei-patru luni.

Clujul a avut o bară, dar cine l-a pus pe Tachtsidis să dea cu pumnul şi să ia roşu? CFR a fost campioană acum două sezoane. Mutu nu a făcut el pregătirea. Jucatorii au luat meciul prea uşor. Pierzi cu Craiova acasă. Tu vrei să iei campionatul şi nu baţi Craiova acasă? Ai o istorie în spate.

Cupa era cel mai uşor traseu să ajungi în cupele europene. Cine se aştepta totuşi la 4-0? Chiar vorbeam cu nea Mircea (n.r. Lucescu) şi zicea că nu a mai fost la Corvinul de vreo 15 ani. Bine, a fost acum vreo cinci ani, dar nu a fost la nebunia asta de stadion, cu 13.000 de oameni la stadion”, a declarat Andone, la Orange Sport.

Ioan Andone a fost jucător la Corvinul Hunedoara timp de cinci sezoane, în perioada 1978-1983. În prezent, este membru al Consiliului de Administraţie al clubului din Hunedoara.

Ca antrenor al celor de la CFR Cluj, Andone a luat două titluri (2008, 2012) şi o Cupă a României (2008).

Afla mai multe despre: cupa romanieicorvinulcfr clujioan andoneadi mutuliga 2superliga 

viewscnt
Articole similare