Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lui Cristi Balaj i s-a făcut rău şi n-a văzut până la final umilinţa suferită de CFR Cluj! "Da, trebuie să mă aşez. Sunt supărat rău" | EXCLUSIV

Lui Cristi Balaj i s-a făcut rău şi n-a văzut până la final umilinţa suferită de CFR Cluj! "Da, trebuie să mă aşez. Sunt supărat rău" | EXCLUSIV

CFR Cluj

Comentarii

Preşedintele lui CFR Cluj, Cristi Balaj, a avut o intervenţie sfâşietoare pentru Orange Sport, după ce echipa pe care o reprezintă a părăsit ruşinos Cupa României, singurul obiectiv viabil pe care ardelenii îl mai aveau.

Cristi Balaj, intervenţie sfâşietoare după Corvinul - CFR Cluj 4-0, în Cupa României

Echipa de liga secundă Corvinul Hunedoara a eliminat-o din Cupa României, marţi seara, pe CFR Cluj. A fost 4-0, prima surpriză a sferturilor Cupei României. Echipa antrenată de Adi Mutu a rămas în 10 oameni, după ce Panagiotis Tachtsidis a fost eliminat pentru un gest de neînţeles. 

După cele 90 de minute de coşmar pentru CFR Cluj, preşedintele Cristi Balaj a fost demn şi a comentat, pentru Orange Sport, rezultatul ruşinos din Cupa României. 

Prin telefon, conducătorul de la CFR Cluj a părut vizibil afectat şi a recunoscut că a acuzat o problemă, care nu i-a mai permis să vadă finalul în care Corvinul a marcat şi golul al patrulea. 

"În afara faptului că nu mă simt bine, am sentimentul avut atunci când am pierdut calificarea cu Pyunik (n.r. - în preliminatiile Champions League). Dacă am intrat şi am acceptat dialogul, am făcut-o doar pentru a-i felicita pe cei de la Corvinul, pe spectatorii care au îndurat ploaia şi au participat în număr mare la acest meci. Sunt supărat, nici nu mă simt bine şi atunci nu aş vrea să vorbesc prea multe.

(n.r. - eliminarea lui Tachtsidis) Am fost în tribună şi am văzut cartonaş roşu, nici nu m-am uitat la reluare. Nu e normal, dar ce pot face?! Câte lucruri anormale se întâmplă în fotbal... Aveam aşteptări mari de la acest meci, chiar şi în 10 oameni am considerat că trebuia... Nu avem nicio scuză. Vorbim despre jucători accidentaţi, care au ieşit în timpul meciului, dar scuzele sunt de prisos. Nici nu mă simt bine, sunt supărat, am intrat ca să-i felicit pe cei de la Corvinul Hunedoara", a declarat preşedintele lui CFR Cluj, la Orange Sport. 

Cristi Balaj: "Am plecat înainte să se termine Corvinul - CFR. Nu m-am simţit bine"

Întrebat despre Adrian Mutu, Cristi Balaj n-a dorit să se grăbească în privinţa unei declaraţii, însă întrebat despre Nelu Varga a avut o remarcă enigmatică. 

"E prematur (n.r. - despre Mutu)... Nu aş discuta nimic la cald şi aş vrea să mă liniştesc, chiar nu vreau să am nicio opinie, că sunt supărat pe mine, pe jucători, staff, pe toată lumea. Foarte importantă era Cupa României, dar nu înseamnă că şi câştigam cupa dacă ne calificam. Mai erau două meciuri importante. 

Am coborât la pauză la vestiare şi după n-am văzut golul al doilea. Am văzut golul al treilea şi după am plecat înainte să se termine meciul. Nu m-am simţit bine, da, trebuie să mă aşez. (n.r. - despre Nelu Varga) Un om deştept previne anumite situaţii, nu le rezolvă, că trebuie să le eviţi", a mai spus Cristi Balaj, pentru Orange Sport. 

Corvinul Hunedoara a învins-o pe CFR Cluj cu 4-0 şi va juca în semifinalele Cupei României cu învingătoarea din partida FCU Craiova – FC Voluntari.

Afla mai multe despre: cfr cluj cupa romanieicorvinul cfr clujcristi balaj cfr clujcristi balaj 

viewscnt
Articole similare