Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mircea Lucescu şi-a ales favoritul la Balonul de Aur! Pe cine mizează legendarul antrenor român

Mircea Lucescu şi-a ales favoritul la Balonul de Aur! Pe cine mizează legendarul antrenor român
Comentarii

Dinamo Kiev va primi vizita echipei Bayern Munchen, într-un meci care va conta pentru etapa a 5-a din grupa E a Ligii Campionilor.

Dinamo Kiev are în continuare şanse să rămână în cupele europene, dar ar avea nevoie de o victorie contra bavarezilor. Bayern are mai multe probleme de lot înaintea meciului din Ucraina şi vine după o înfrângere surprinzătoare în Bundesliga, contra lui Augsburg, scor 1-2.

Acum, Mircea Lucescu şi-a ales favoritul la câştigarea Balonului de Aur, iar alesul antrenorului român este chiar adversarul lui Dinamo Kiev, Robert Lewandowski. Polonezul a fost favorit şi în 2020, după ce Bayern a câştigat Champions League, dar France Football a anulat gala din cauza condiţiilor generate de pandemie. 

”Lewandowski merită pe deplin Balonul de Aur!”

”Lewandowski merită pe deplin Balonul de Aur. Dacă ar fi la fel de eficient şi la Dinamo? Bayern este într-o cu totul altă lume. E un nivel complet diferit acolo, echipa e formată doar din vedete, iar toate joacă pentru Robert, care marchează cel mai mult”, a spus Mircea Lucescu, potrivit sport.ua.

Lewandowski a fost de neoprit sezonul trecut în Germania şi a câştigat titlul de cel mai bun marcator din Bundesliga, cu 41 de goluri, depăşind recordul lui Gerd Muller, care marcase 40 de reuşite.

După 4 meciuri jucate în grupa E, Dinamo Kiev este ultima clasată, cu un singur punct câştigat. Bayern domină autoritar grupa, cu 12 puncte, Barcelona se află pe 2, cu 6 puncte, iar Benfica ocupă locul 3, cu 4 puncte. 

Afla mai multe despre: mircea lucescu*bayren munchen-lewandowski 

viewscnt
Articole similare