Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mircea Lucescu şi tactica „secretă” înainte de partidele importante: „Ne-a pus să dormim cu ele sub pernă!”

Mircea Lucescu şi tactica „secretă” înainte de partidele importante: „Ne-a pus să dormim cu ele sub pernă!”
Comentarii

Mircea Lucescu (75 de ani) este unul dintre cei mai renumiţi antrenori români. Antrenorul a câştigat titlul cu echipa sa de suflet, Rapid, în anul 1998.

În actuala echipă juca şi Constantin Schumacher, o emblemă a Rapidului din Giuleşti. Fostul fotbalist a rememorat episoade din perioada când juca sub comanda lui „Il Luce” şi a dezvăluit în premieră o tactică pe care o avea tehnicianul român înainte de partidele din cupele europene.
Ce înseamnă să lucrezi cu Mircea Lucescu? Rămâne numărul unu, în afară de antrenorul Mircea Lucescu era un pedagog foarte bun cu jucătorii pe care-i antrenează. Omul Mircea Lucescu a contat foarte mult pentru Rapid. Îmi place foarte mult pedagogia lui, pregătirea pe care o făcea pentru meciuri. Îmi aduc aminte, la un meci în cupele europene, ne-a adus poze cu jucătorii adverşi şi ne-a spus să dormim cu ele sub pernă. Ne-a dat tuturor. Aveam pe tablă echipa adversă, posibilii jucători în poziţiile respective. Era incredibil de pregătit, toate lucrurile pe care le făcea la antrenamente erau pregătite pentru meciul următor", a povestit Constantin Schumacher, pentru Look Sport.

Parcursul lui Dinamo Kiev în Europa League

Dinamo Kiev, formaţia antrenată de Mircea Lucescu, a pierdut  acasă în prima manşă a optimilor Europa League, scor 0-2, cu Villarreal. În aceste condiţii, Il Luce crede că este aproape imposibil pentru echipa sa să se mai califice în sferturi.
Tehnicianul român a vorbit despre manşa retur a optimilor, care se va disputa pe terenul „submarinului galben”. Lucescu susţine că singurul obiectiv al echipei sale rămâne să joace de plăcere meciul din Spania.
Le-am transmis jucătorilor să intre zâmbind, cu bucurie, la meciul retur. Am depăşit aşteptările deja în acest sezon, pentru că nimeni nu credea că vom ajunge în Liga Campionilor şi în optimile Europa League. Orice meci reprezintă un bonus pentru noi”. a încheiat Il Luce.

Afla mai multe despre: mircea lucescurapid 

viewscnt
Articole similare