Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mircea Lucescu vrea un jucător de la FC Viitorul. Dinamo Kiev a început negocierile cu echipa lui Gică Hagi

Mircea Lucescu vrea un jucător de la FC Viitorul. Dinamo Kiev a început negocierile cu echipa lui Gică Hagi
Comentarii

Mircea Lucescu vrea un fundaş de la Viitorul. Dinamo Kiev negociază cu Gică Hagi.

Mircea Lucescu vrea un jucător de la FC Viitorul

Miercea Lucescu este antrenorul lui Dinamo Kiev. "Il Luce" îl vrea pe Virgil Ghiţă (22 de ani), care este fundaşul celor de la FC Viitorul.

Vrigil Ghiţă era foarte aproape de un transfer la Ferencvaros, însă negocierile au picat înainte ca fundaşul să semneze cu echipa din Budapesta. 

Presa din Ucraina a anunţat faptul că Mircea Lucescu este interesat de serviciile fundaşului antrenat de Mircea Rednic. Potrivit jurnaliştilor ucrainieni, Dinamo Kiev este deja în negocieri cu echipa lui Hagi, Viitorul. Echipa de primul loc din campionatul Ucrainei, ar oferi nu mai mult de 1 milion de euro pentru fundaşul de 22 de ani.

Se pare că finanţatorii celor două echipe s-au întâlnit deja şi acum Kiev aşteaptă să vadă care este situaţia medicală a lui Virgil Ghiţă, după ce patronul lui Dinamo, Igor Surkis, şi-a dat acceptul pentru venirea jucătorului celor de la Viitorul.

Virgil are 78 de meciuri la echipa lui Hagi şi a marcat 8 goluri. Ghiţă este cotat la 1.3 milioane de euro, potrivit celor de la transfermarkt.

 

Afla mai multe despre: viitorul hagi mircea lucescu 

viewscnt
Articole similare