Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mircea Rednic a anunţat un nou transfer înainte de meciul cu Sepsi: ”Zilele viitoare sperăm!”

Mircea Rednic a anunţat un nou transfer înainte de meciul cu Sepsi: ”Zilele viitoare sperăm!”

Farul Constanța

Comentarii

Mircea Rednic a vorbit într-o conferinţă de presă despre partida din etapa viitoare, dar şi despre plecarea lui Virgil Ghiţă.

Rednic a mărturisit într-o conferinţă de presă că timpul pentru recuperarea jucătorilor este prea scurt. Viitorul are aproximativ 35 de ore la dispoziţie până la ora meciului cu Sepsi: ”Noi am ajuns aseară, ne-am bazat mai mult pe refacere. Am intrat în cantonament de dimineaţă, preocuparea noastră este să recuperăm jucătorii” a explicat Rednic.

Noua achiziţie, Răzvan Grădinaru ar putea debuta contra celor de la Sepsi :”Grădinaru s-a antrenat şi este apt de joc. Avem nevoie de mai mult tupeu, de mai mult risc. Nu am fost mulţumit de prima repriză de la Craiova. Am intrat poate prea încrezători după meciul bun cu FCSB, dar mă bucur că în partea a doua jocul nostru a fost mult mai consistent”

Căpitanul Ghiţă a fost vândut de constănţeni, dar Rednic nu se plânge. Mai mult, el a anunţat încă un transfer pe această poziţie la Viitorul: ”Soluţii am, ştiam care este politica acestui club. Când ai oportunitatea să vinzi un jucător, trebuie să o faci. Ghiţă are calitate, iar noi avem soluţii în academie. Desigur, vom mai aduce un fundaş central zilele viitoare” a concluzionat tehnicianul Viitorului, în cadrul unei conferinţe de presă.

Afla mai multe despre: mircea rednic 

viewscnt
Articole similare