Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mircea Rednic a confirmat primul transfer al lui Dinamo pentru sezonul viitor: ”Va semna cu noi săptămâna viitoare!”. Care este situaţia lui Mandanda

Mircea Rednic a confirmat primul transfer al lui Dinamo pentru sezonul viitor: ”Va semna cu noi săptămâna viitoare!”. Care este situaţia lui Mandandagalerie foto

Dinamo București

Comentarii

În conferinţa de presă susţinută înaintea meciului cu FC Hermannstadt, Mircea Rednic a vorbit şi despre viitoarele transferuri ale echipei Dinamo.

Mircea Rednic a confirmat într-o conferinţă de presă primul transfer al lui Dinamo pentru sezonul viitor. Este vorba despre scoţianul Ziggy Gordon, un fundaş central care a jucat ultima dată în prima ligă pentru Hamilton Academical: "Cred că este primul care va semna cu noi, săptămâna viitoare” a explicat tehnicianul alb-roşilor.

Zygmunt Ian Gordon are 25 de ani şi a fost crescut de Hamilton, formaţie pentru care a debutat în prima ligă scoţiană în februarie 2011. A mai trecut în cariera sa pe la Partick Thistle, dar a bifat şi două experienţe în Polonia la Jagiellonia Bialsytok şi Pogon Siedlce.

În actuala ediţie de campionat a jucat 40 meciuri pentru Hamilton şi a marcat un gol. Gordon are şi origine poloneză, mama sa, Barbara fiind născută la Cracovia.

Mandanda rămâne la Dinamo. Discuţii şi pentru Deian Boldor

Totodată, antrenorul ”câinilor” a discutat şi despre situaţia portarului Mandanda. Rednic a confirmat că îşi doreşte ca portarul care aparţine de Chaleroi să rămână în Ştefan cel Mare: ”Am vorbit ceva...cred că plătim 1700. Ne-ar conveni să mai rămână, l-aş ţine. Clar vom mai aduce un portar, dar aş vrea concurenţă pe acest post pentru că este important” a explicat Rednic.

Şi Deian Boldor este o pistă atractivă pentru Dinamo: ”Eu am vorbit cu el în iarnă, dar am mai vorbit şi cu alţii din Italia. Nu vă pot spune până nu semnează. De Ziggy v-am spus pentru că el va semna mai mult ca sigur” a mai spus Mircea Rednic.

Afla mai multe despre: mircea rednicziggy gordontransferuri dinamo 

viewscnt
Articole similare