Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mircea Rednic a vorbit despre plecarea de la Dinamo şi nu a ezitat să îşi "înţepe" predecesorii: "Eu am fost clar de la început"

Mircea Rednic a vorbit despre plecarea de la Dinamo şi nu a ezitat să îşi "înţepe" predecesorii: "Eu am fost clar de la început"

Dinamo București

Comentarii

Înainte de ultimul meci al lui Dinamo din acest sezon, Mircea Rednic a susţinut o conferinţă de presă în care a clarificat posibila sa plecare de la Dinamo. În plus, "puriul" nu a ezitat să "lovească" şi în predecesorii săi pe banca "câinilor".

Rednic, 57 de ani, a ţinut să lămurească zvonurile care îl dau plecat de la Dinamo: "Nu ştiu cine sugerează, eu am fost clar de la început. Eu rămân, am venit să construiesc o echipă, am avut posibilitatea să-mi fac o imagine asupra jucătorilor pe care i-am adus în iarnă", a spus tehnicianul într-o conferinţă de presă. 

"Puriul" nu a ezitat să îşi facă lobby pe nereuşitele celor dinaintea lui: "Dacă iei rezultatele, sunt mult mai bine a echipei care a fost când am preluat-o eu". În acest sezon, înaintea de aducerea lui Rednic, "câinii" au fost conduşi de Florin Bratu, iar apoi, pentru o scurtă perioadă, de Claudiu Niculescu. Ambii au antrenaţi de Rednic la Dinamo. 

Dinamo - FC Voluntari se joacă vineri, de la ora 21:00, în direct la Telekom Sport 1. Ca sa vezi Telekom Sport 1 si 2, ia-ti pachetul PLUS de aici: www.telekom.ro/plus.

Afla mai multe despre: rednicdinamorednic plecare 

viewscnt
Articole similare