Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mircea Rednic debutează la Viitorul cu probleme de lot, dar speră la o victorie împotriva Chindiei: "O echipă organizată, se ajunge greu în faţa porţii lor!"

Mircea Rednic debutează la Viitorul cu probleme de lot, dar speră la o victorie împotriva Chindiei: "O echipă organizată, se ajunge greu în faţa porţii lor!"

Farul Constanța

Comentarii

Mircea Rednic (57 de ani) are două probleme de lot înaintea meciului cu Chindia Târgovişte, Radu Boboc şi George Ganea, iar "Puriul" a analizat viitoare adversară, la debutul său ca antrenor la Viitorul Constanţa.

Noul antrenor al echipei lui Gică Hagi speră să debuteze cu o victorie pe banca echipei de la malul Mării Negre. Mircea Rednic e conştient că Viitorul va ajunge greu în faţa porţii Chindiei, deoarece echipa lui Emil Săndoi se apără foarte bine.

"Sper să fie un debut pozitiv. Legat de meci, în primul rând, legat de lotul nostru, sunt două probleme. Ganea şi Boboc, care duminică vor intra cu echipa. Am preferat să nu risc ţinând cont de situaţia terenurilor şi să-i protejez că mai sunt 3 meciuri.

Legat de Chindia, un adversar bine organizat, e a treia apărare din campionat şi îl ştiu pe Emil, lucrează foarte bine la faza defensivă la care participă toata echipa. O echipă care munceşte foarte mult, foarte periculoşi pe contraatac, golurile date numai pe intercepţie şi au declanşat contraatacul, trebuie să tratăm foarte serios acest meci.

Au jucători cu calitate, o echipă disciplinată şi dacă au ajuns pe locul care au ajuns şi au adunat punctele adunate, îşi fac foarte bine treaba. Tratează jocul foarte serios. Se ajunge foarte greu în faţa porţii lor, ocaziile sunt puţine, au avut rezultate bune şi cu echipe cu nume de la noi din ţară, va fi un meci greu"
, a spus Mircea Rednic, la conferinţa de presă.

Mircea Rednic a semnat pe doi ani şi jumătate cu Viitorul lui Gică Hagi şi i-a luat locul lui Ruben de la Barrera pe banca tehnică a constănţenilor.

Meciul Chindia - Viitorul se joacă sâmbătă, de la 19:30, în direct la Telekom Sport 1 şi LIVE VIDEO pe telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: mircea rednicviitorulliga 1 

viewscnt
Articole similare