Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mircea Rednic, dezamăgit după ratarea calificării în sferturile Cupei României: "Meritam să ne calificăm"

Mircea Rednic, dezamăgit după ratarea calificării în sferturile Cupei României: "Meritam să ne calificăm"

Cupa României

Comentarii

UTA Arad a remizat la Oradea, cu FC Voluntari, într-un meci din a treia etapă a grupelor Cupei României, scor 0-0.

Arădenii au fost eliminaţi din competiţie după remiza fără goluri de la Oradea, cu FC Voluntari.

FC Voluntari a reuşit calificarea în sferturi, alături de liderul grupei D, Universitatea Craiova, care s-a impus pe teren propriu cu scorul de 4-0 împotriva campioanei României, Farul Constanţa şi a încheiat grupa pe locul doi, cu un punct în faţa celor de la UTA Arad şi Gloria Buzău.

Mircea Rednic a vorbit la finalul meciului despre jocul bun prestat de jucătorii săi. "Puriul" consideră că jucătorii săi au fost superiori faţă de jucătorii oaspeţilor.

Terenul de la Oradea, o problemă pentru arădeni

Suprafaţa de joc a fost o problemă pentru jucătorii arădeni, a evidenţiat Rednic.

”Aveam nevoie de o victorie şi îmi pare rău că nu Voluntari ne-a pus probleme, ci terenul. Nu am reuşit să ne echilibrăm în faţa porţii, nu am luat decizia cea mai bună. Nu am reuşit să înscriem, am dominat, am avut posesie, dar n-am reuşit să o băgăm în poartă. Nu am ce să le reproşez, jucătorii şi-au dorit victoria, au muncit.

După meciul cu cei de la Sibiu, s-a acumulat oboseală, Kevin venise după o accidentare, nu am vrut să risc, Mihai nu a putut să se antreneze. Nu avea sens să îi folosesc. Alta ar fi fost situaţia cu cei patru jucători, cu Marcelo, cu Căpuşă.

Nu am ce să le reproşez, poate mai mult curaj în faţa porţii, mai mult echilibru, poate şi datorită terenului. Eu zic că meritam să ne calificăm” a declarat Mircea Rednic la finalul partidei, pentru Prima Sport.

 

Afla mai multe despre: cupa romanieiuta aradmircea rednicfc voluntariuniversitatea craiova 

viewscnt
Articole similare