Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mircea Rednic, exasperat după ce a fost eliminat din Cupa României: "Nu se poate, fratele meu, aşa. E şansa ta, măcar să alergi"

Mircea Rednic, exasperat după ce a fost eliminat din Cupa României: "Nu se poate, fratele meu, aşa. E şansa ta, măcar să alergi"

Dinamo București

Comentarii

Dinamo a primit, din nou, gol pe finalul unei partidei, de această dată cu FC Argeş, iar Mircea Rednic a fost deranjat atât de acest aspect, cât şi de mai mulţi fotbalişti.

Mircea Rednic, după Dinamo - FC Argeş 1-2

FC Argeş a învins, marţi, în deplasare, cu scorul de 2-1 (0-0), echipa Dinamo, calificându-se în sferturile de finală ale Cupei României. La final, Mircea Rednic a anunţat că aduce întăriri la echipă şi a subliniat faptul că prestaţia anumitor jucători a lăsat de dorit. 

"Jucăm bine 70 de minute, după care facem greşeli copilăreşti, de manual. Goluri de astea care pot fi evitate. Nu se poate, fratele meu, aşa. Intrai în prelungiri şi se juca. Zici că e prima dată când au jucat, pentru unii dintre ei. E şi de moral, iei două goluri, e incredibil. 

Steliano Filip s-a accidentat şi a trebuit să-l schimb, o lună cred că e out. 75 de minute ne-am mişcat, dar e de muncă. Jucătorii care au venit ni reuşesc să joace două meciuri la rând, e şi oboseală. E şansa ta, măcar să alergi, dar nici măcar nu aleargă unii dintre ei. Nu e de mirare că se aduc alţi jucători. Antrenorul s-a bazat pe mine şi am arătat că pot, asta vreau. Unii au şansă şi nu-mi demonstrează că mă pot baza pe ei. 

Am luat fundaş dreapta, nu aţi văzut că nu am soluţii? Sorescu e mai mult ofensiv, decât defensiv. O să vedeţi cine vine, vor semna. Ăştia sunt sigur că vor veni. Din iarnă o să arătăm mai bine. Până atunci, nu ai cum. Nu poţi trece peste nişte etape. Cei care vin nu au mai jucat din mai, trebuie săs e adapteze, au nevoie de timp", a declarat "Puriul", la finalul partidei din Cupa României.  

Optimile Cupei României

Chindia şi ACSO Filiaşi sunt alte echipe care au acces deja în sferturi.

Miercuri, este programată întâlnirea Minaur Baia Mare – Universitatea Craiova, ora 18.00

Ultimele trei partide vor avea loc joi: FC Buzău – Dunărea Călăraşi, ora 15.00, U Craiova 1948 – Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, ora 18.00, Politehnica Timişoara – FC Rapid 1923, ora 21.00.

În ceea ce priveşte meciul FC Voluntari – FCSB, clubul oaspete a informat Departamentul Competiţii al Federaţiei Române de Fotbal că se află în imposibilitatea de a se prezenta la joc, motiv pentru care partida nu se va disputa. Cazul va fi judecat la Comisia de Disciplină a FRF.

Afla mai multe despre: mircea rednicdinamo fc arges 

viewscnt
Articole similare