Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mircea Rednic, în continuare vinovatul de serviciu la Dinamo: ”Plângem şi acum după punctele pierdute cu el”

Mircea Rednic, în continuare vinovatul de serviciu la Dinamo: ”Plângem şi acum după punctele pierdute cu el”

Dinamo București

Comentarii

Iuliu Mureşan a deplâns punctele pierdute de Dinamo sub conducerea lui Mircea Rednic.

Pe tot parcursul acestui sezon, Dinamo părea victimă sigură în faţa retrogradării, până în ultimele etape.

Remizele cu UTA şi Rapid şi victoria cu Gaz Metan au readus speranţa în tabăra ”câinilor”, iar echipa pare a fi pe drumul cel bun.

Până ca Flavius Stoican să vină la club şi să îmbunătăţească starea de spirit, Dinamo se afla într-o degringoladă completă.

Dario Bonetti s-a făcut de râs cât era pe banca tehnică din Ştefan cel Mare, în timp ce Rednic a destabilizat semnificativ vestiarul.

Iuliu Mureşan îl consideră şi acum vinovat pe ”Puriu” pentru situaţia în care se afla echipa, deşi tehnicianul de 59 de ani avea parte de susţinerea majorităţii fanilor.

Totuşi, este incontestabil că echipa arată mai bine şi are rezultate mai bune după plecarea sa, lucru evidenţiat şi de Mureşan.

Mircea Rednic, în continuare vinovatul de serviciu la Dinamo

Ca să fiu sincer, şi acum plângem după punctele pierdute cu Mircea Rednic. Şi am pierdut o gramadă…

Nu am luat decizii de la început pentru că am zis că nu e bine să  producem vreun scandal intern. Dar totuşi trebuia intervenit, deoarece nu se mai putea.

Şi eu am vrut să plec de la Dinamo. După demiterea lui Mircea trebuia făcut un şoc total. Eu am vrut să plec pentru că eram dezamăgit de nişte jucători.

Noi am făcut eforturi considerabile ca să ţinem echipa pe linia de plutire, dar unii jucători nu ofereau nimic faţă de ceea ce ne aşteptam de la ei. Ce voiaţi să fac?

Am gândit că, poate dacă plec şi eu de la Dinamo, atunci se va produce cu adevărat un şoc total. Însă am fost convins să rămân, iar acum nu îmi pare rău.

Lucrurile au început să se mişte şi eu cred că noi vom urca în clasament şi peste locurile de baraj. Am mare încredere în lotul actual”, a declarat Iuliu Mureşan, pentru prosport.ro.

Afla mai multe despre: iuliu mureşan 

viewscnt
Articole similare