Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mircea Rednic, în formă după ce a fost externat din spital! ”Vă spun că sunt ca nou!”

Mircea Rednic, în formă după ce a fost externat din spital! ”Vă spun că sunt ca nou!”

Dinamo București

Comentarii

Fostul antrenor din Ştefan cel Mare, Mircea Rednic, a fost externat din spital după ce a fost supus unei intervenţii chirurgicale la şold.

Rednic a dezvăluit că se simte ca nou şi că nu resimte dureri după ce a fost operat. El spune că trebuia să ajungă mult mai devreme pe masa de operaţie după ce a văzut tehnica care a fost folosită. 

”Vă spun că sunt ca nou. Tehnica asta nouă, minim-invazivă, este ceva incredibil. Nici vorbă de durere după operaţie. Cicatricea este mică, muşchii nu sunt secţionaţi. A doua zi eu deja mă plimbam cu cadrul, am făcut multe ture pe aici prin spital. Mă simt foarte bine.

Înainte de operaţie aveam dureri chiar şi atunci când mă aşezam în pat, nu mai vorbesc la mers, când urcam în maşină sau când urcam scările. I-am spus domnului doctor Apostolescu că am făcut o mare greşeală că nu m-am operat mai devreme şi regret că am stat aproape 2 ani cu dureri”, a declarat Mircea Rednic, după ce a fost externat din spitalul Euroclinic.

Meciul Gaz Metan Mediaş - FC Dinamo este programat vineri, de la ora 20.00, în etapa a VI-a a play-out-ului Ligii 1, iar partida va putea fi urmărită în direct pe Orange Sport şi în format video-text pe orangesport.ro.

Afla mai multe despre: dinamo-mircea rednic-liga 1 

viewscnt
Articole similare