Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mircea Rednic, propunere surpriză pentru echipa naţională. "Puriul" este dispus să fie noul selecţioner: "Mie nu mi-e frică"

Mircea Rednic, propunere surpriză pentru echipa naţională. "Puriul" este dispus să fie noul selecţioner: "Mie nu mi-e frică"

Echipa națională

Comentarii

Mircea Lucescu, Mirel Rădoi sau Cosmin Olăroiu sunt trei dintre cele mai vehiculate nume pentru postul de selecţioner al echipei naţionale, după ce Cosmin Contra a plecat, dar mai există un antrenor pe care nu l-a luat nimeni în calcul. Până acum.

Mihai Teja, antrenorul principal de la Poli Iaşi, a venit cu o nouă propunere pentru postul de selecţioner în cazul în care niciunul dintre numele vehiculate în perioada recentă nu ar accepta postul de selecţioner. 

"Pe cine vreau? Olăroiu. Bun. Pot să-l aduc? Nu. 2. Răzvan Lucescu, pot să-l aduc? Nu. 3. Mircea Lucescu, pot să-l aduc? Nu. Îl iau pe Boloni, cât vrei? Mirel Rădoi, eşti în curtea noastră, vrei să urci? Nu", a fost scurta analiză a lui Mihai Teja. Imediat, fostul antrenor de la FCSB a venit cu soluţia: "Şi ajung la cine îndeplineşte criteriile. Mircea Rednic e liber de contract, cu experienţă, a câştigat cupe, campionate, a antrenat în străinătate, cred că merită faţă de toţi ceilalţi".

Chiar dacă nu a fost luat în calcul de niciun oficial al FRF pentru postul de selecţioner, cel puţin la nivel public, Mircea Rednic se arată dispus să îi antreneze pe "tricolori": "Eu aş veni chiar şi doar pentru meciurile astea din barajul din Liga Naţiunilor. Văd ca se vorbeste că nimeni nu ar accepta, că unii se feresc să vină pentru doar un meci-două. Mie nu mi-e frică! Da, eu m-aş angaja să duc echipa la Euro prin acest baraj. Vedem după aceea dacă e cazul să continuăm sau nu. Nu sunt eu cu proiecte de astea pe termen lung", a spus Rednic pentru Gazeta Sporturilor. 

MIHAI TEJA SELECŢIONER? CE SPUNE ANTRENORUL DE LA POLI IAŞI 

"Nu pot să mă duc şi eu?", a spus în glumă Teja, vorbind cu jurnaliştii prezenţi la conferinţa de presă a celor de la Poli Iaşi. După care, antrenorul şi-a reluat monologul: "Eu am fost la U21 şi am plecat eu, că am vrut să plec. Am plecat de la echipa naţională pentru că am zis că sunt un antrenor tânăr. Unui antrenor tânăr ce îi trebuie? Să antreneze zi de zi. Dacă eu antrenez o dată la 3-4 luni, ăla nu e antrenorat".

Într-adevăr, Mihai Teja a fost pentru o scurtă perioadă selecţionerul naţionalei de tineret, în 2014. Un singur meci a antrenat fostul secund al lui Mircea Rednic viitorul României. A câştigat un meci cu Serbia, câştigat cu 1-0, iar în ianuarie 2015 semna un contract cu Dinamo. 

Afla mai multe despre: mircea rednictejaromaniaselectioner 

viewscnt
Articole similare