Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mircea Rednic rămâne calm, după 4 înfrângeri în 4 meciuri la Poli Iaşi: "De ce să ne fie frică? Meciul cu Botoşani ne dă încredere"

Mircea Rednic rămâne calm, după 4 înfrângeri în 4 meciuri la Poli Iaşi: "De ce să ne fie frică? Meciul cu Botoşani ne dă încredere"

CSM Poli Iași

Comentarii

Antrenorul echipei Poli Iaşi, Mircea Rednic, rămâne calm, deşi formaţia sa are patru înfrângeri din tot atâtea posibile de la venirea sa pe banca tehnică. Şi, cu toate că echipa sa a fost învinsă, Rednic consideră că meciul de la Botoşani trebuie să le dea încredere elevilor săi.

"Relaxare 10 minute, pe început de repriză a doua, în care primim două goluri, dar în rest echipa a jucat mult mai bine. Cred că e cel mai bun joc de când sunt aici, la echipă. Nu am avut ocazii clare, dar oricum echipa a jucat. Păcat de golurile pe care le-am primit pe început de joc. Păcat, că sunt momente de relaxare, care uitaţi că ne costă.

Nu uitaţi că e o echipă de playoff. Nu am văzut mare diferenţă... În afară de cele zece minute, jocul a fost echilibrat. Şi noi cred că am avut mai multe situaţii de a marca faţă de adversar. La un moment dat, la 2-1, jucau numai cu mingi lungi, la bătaie, să scape de ea. noi am încercat să jucăm.

Cred că am fi meritat cel puţin un meci nul astăzi.

De ce să ne fie frică? Le-am spus: <<băi băieţi, echipa asta este pe locul trei în playoff. Ce diferenţă aţi văzut?>> A fost diferenţa că pe greşeala noastră, pe relaxarea noastră, au reuşit să înscrie două goluri.

<<Asta trebuie să vă dea încredere în posibilităţile voastre>>. Play-out-ul e altceva. Dar trebuie să ne concentrăm şi în zilele astea pe care le avem, să analizăm bine meciul, să vedem ce greşeli am făcut şi să mergem cu încredere la Sepsi. Deja îi cunoaştem, am jucat cu ei, am pierdut în minutul 84-86. Deci eu zic că se poate şi cu siguranţă vom juca mult mai bine decât am făcut-o în ultimele patru etape", a declarat Mircea Rednic, la finalul meciului.

FC Botoşani a învins Poli Iaşi, scor 2-1, în ultimul meci din sezonul regulat al Ligii 1

Formaţia FC Botoşani a învins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, echipa Poli Iaşi, în ultimul meci al sezonului regulat al Ligii I. Pentru FC Botoşani au marcat Keyta '47 şi Dugandzic '55, iar pentru Poli Iaşi a punctat Omoh '30.

Afla mai multe despre: poli iasi 

viewscnt
Articole similare