Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mircea Rednic rupe tăcerea după ce un om de afaceri şi-a anunţat intenţia de a investi la Dinamo sau Steaua: ”Mai e nevoie de răbdare”

Mircea Rednic rupe tăcerea după ce un om de afaceri şi-a anunţat intenţia de a investi la Dinamo sau Steaua: ”Mai e nevoie de răbdare”

Dinamo București

Comentarii

Un om de afaceri român stabilit în SUA a afirmat în zilele trecute că ar fi interesat să investească la Dinamo şi Steaua, însă Mircea Rednic nu crede spusele acestuia.

Un om de afaceri român stabilit în SUA a dezvăluit zilele trecute că ar fi interesat să investească la unul dintre cele marile echipe ale României, Steaua sau Dinamo.

Acesta a afirmat că poate aduce 10 milioane de euro în club şi că este motivat să ajute una dintre cele două mari formaţii ale ţării noastre, ambele care se află la un nivel neobişnuit de scăzut.

Steaua este în Liga 2 şi, conform informaţiilor actuale, nu ar avea drept de promovare în Liga 1, în timp ce Dinamo are şanse mari de a i se alătura rivalei în eşalonul secund.

Pe penultimul loc la jumătatea sezonului regular, singura echipă mai slabă decât cea condusă de Mircea Rednic, în actuala stagiune, a fost Academica Clinceni.

”Câinii” au reuşit să însumeze doar opt puncte până acum, şase dintre care au venit în primele trei etape, în timp ce formaţia ilfoveană a strâns doar patru puncte şi încă este în căutarea primei victorii din actualul campionat.

Mircea Rednic, după ce un om de afaceri şi-a anunţat intenţia de a investi la Dinamo sau Steaua

În ciuda spuselor omului de afaceri, Mircea Rednic nu crede că acesta va veni să inveastească la Dinamo. ”Puriul” a afirmat că posibilul investitor vrea doar să îşi ”facă reclamă” şi nu are vreo intenţie de a veni la club.

Rednic a recunoscut că îşi doreşte cu adevărat să vină cineva la Dinamo, însă a afirmat că mai este nevoie de timp să răbdare până când va fi cineva dispus să bage bani în Ştefan cel Mare.

Îşi face reclamă, au apărut mulţi care au zis că vor. Şi din Spania, şi din Italia şi toţi am crezut că o să vină cu banii.

Greu... şi nu cred că e om de afaceri, pentru că nu ai cum să investeşti în ceva ce nu e sigur.

Mi-aş dori să vină cineva, dar trebuie să mai avem puţină răbdare şi după aia...”, a declarat Mircea Rednic.

Afla mai multe despre: dinamo 

viewscnt
Articole similare