Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mircea Rednic s-a supărat după ce Dinamo l-a concediat! ”Surpriza vieţii mele. Doar nu o să stau să mă rog de Mureşan!” În ce condiţii semnează rezilierea

Mircea Rednic s-a supărat după ce Dinamo l-a concediat! ”Surpriza vieţii mele. Doar nu o să stau să mă rog de Mureşan!” În ce condiţii semnează rezilierea

Dinamo București

Comentarii

Clubul Dinamo l-a dat afară, azi, pe Mircea Rednic şi a bătut palma cu Flavius Stoican. Antrenorul a mai condus Dinamo între 2013-2014 şi în 2015.

Rednic nu ştia că o să fie dat afară, el aflând vestea după ce Iuliu Mureşan a publicat un comunicat de presă pe site-ul oficial al clubului. Antrenorul s-a enervat şi a declarat că îşi va vedea de viaţa lui. Fostul tehnician din Ştefan cel Mare a recunoscut că nu se aştepta la un astfel de deznodământ şi a recunoscut că nu a semnat până în acest moment nicio înţelegere. El aşteaptă să vadă ce propunere îi va face conducerea. 

”Este surpriza vieţii mele. Doar nu o să stau acum să mă rog de Mureşan!”

”Mă duc la Săftica. Îmi iau lucrurile, predau totul şi plec. Îmi văd de viaţa mea! Doar nu o să stau acum să mă rog de Mureşan să rămân la Dinamo. Este surpriza vieţii mele, nu credeam vreodată că mi se poate întâmpla aşa ceva. Vreau să văd şi ce-mi propun ei ca să reziliem, pentru că eu nu am semnat nimic.

Ce înseamnă un comunicat? Între mine şi Dinamo este un contract, iar eu nu am semnat vreo reziliere. O să vedem ce termeni financiari îmi vor propune cei din conducere”, a mai spus Rednic, potrivit Fanatik.

Primele declaraţii ale lui Flavius Stoican după ce a semnat cu Dinamo

”Eu sunt gata să mă înham la muncă, mai multe detalii o să vă dau de mâine încolo. Doar atât pot să spun: «Hai, Dinamo!».  Vom face posibilul şi imposibilul să continuăm în Liga 1”, a spus Flavius Stoica, potrivit GSP. 

Afla mai multe despre: dinamo-rednic-mureşan 

viewscnt
Articole similare