Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mircea Rednic şi-a găsit echipă în Europa. Antrenorul român este foarte aproape să semneze cu un club la care a mai fost

Mircea Rednic şi-a găsit echipă în Europa. Antrenorul român este foarte aproape să semneze cu un club la care a mai fost

Stranieri

Comentarii

Mircea Rednic şi-a găsit echipă în străinătate. Presa din Belgia susţine că fostul antrenor al Viitorului este foarte aproape de Mouscron, echipă pe care a mai pregătit-o şi în trecut.

Mircea Rednic ar putea reveni în antrenorat. Tehnicianul în vârstă de 59 de ani este liber de contract după ce s-a despărţit de Viitorul şi ar putea reveni la Mouscron, acolo unde a mai antrenat în perioada decembrie 2016-februarie 2018.

Între timp, Mouscron a retrogradat în liga secundă după un sezon dezastruos şi presa din Belgia scrie că Mircea Rednic este foarte aproape să revină.

Mouscron şi-a găsit echipă. Ar putea fi din nou antrenorul lui Harlem Gnohere

În mandatul precedent, Mircea Rednic a reuşit să salveze echipa de la retrogradare după o serie de rezultate bune. Totuşi, s-a despărţit de echipa belgiană după unele conflicte pe care le-a avut cu cei din conducere.

Aceste discuţii au fost lăsat însă în spate, mai ales că Mouscron are o conducere nouă. Acum, publicaţia La Province scrie că antrenorul român este foarte aproape de revenire şi va avea ca obiectiv revenirea în prima ligă.

Tot la Mouscron joacă şi Harlem Gnohere, o mai veche cunoştinţă a lui Mircea Rednic. Antrenorul în vârstă de 59 de ani este cel care l-a adus în România şi care i-a relansat cariera. Ulterior, relaţia dintre cei doi s-a răcit însă.

Cei doi ar putea colabora din nou, dacă Mircea Rednic va semna contractul cu Mouscron. Ar putea fi o veste bună pentru Harlem Gnohere, care în sezonul care s-a încheiat a avut o formă dezastruoasă şi a marcat doar două goluri în 22 de apariţii.

Mircea Rednic a antrenat-o ultima oară pe Viitorul, de care s-a despărţit după o serie de rezultate foarte slabe, care au dus la ratarea prezenţei în play-off-ul Ligii 1.

Afla mai multe despre: mircea rednic 

viewscnt
Articole similare