Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mircea Rednic ştie cum a ajuns CFR Cluj în situaţia dificilă: "Au făcut ca noi". Oportunitatea care ar fi apărut pentru Dan Petrescu

Mircea Rednic ştie cum a ajuns CFR Cluj în situaţia dificilă: "Au făcut ca noi". Oportunitatea care ar fi apărut pentru Dan Petrescu

CFR Cluj

Comentarii

Antrenorul lui Dinamo Bucureşti, Mircea Rednic, consideră că CFR Cluj a imitat greşeala făcută de "câini". Campioana Ligii 1 are probleme financiare şi s-ar îndrepta spre insolvenţă.

Mircea Rednic, despre CFR Cluj: "S-au bazat pe bani care vin şi nu au venit"

CFR Cluj ar fi aproape de a intra în insolvenţă. Acesta ar fi planul secret prin care şefii campioanei vor să scape de datoriile uriaşe pe care le înregistrează echipa în aceste momente. La clubul din Gruia ar fi restanţe salariale, iar mai multe bonusuri încă n-au fost virate spre jucători, după performanţele obţinute.

"Deci, au făcut greşeala pe care am făcut o noi la Dinamo, cu salarii foarte mari. S-au bazat pe calificarea în Europa League, Champions League şi au fost aproape, Conference, bani care vin şi nu au venit. Cheltuielile sunt şi mari acolo", a declarat Mircea Rednic. 

Situaţia de la CFR Cluj i-ar putea deschide o "uşă" lui Dan Petrescu la echipa naţională, care poate rămâne fără Mirel Rădoi, pe 30 noiembrie, atunci când îi expiră contractul. 

"Păi, tocmai, e un moment prielnic să vină la echipa naţională (n.r. - Dan Petrescu). Încă o dată vă spun, părerea mea că cel mai în măsură şi cel mai indicat în momentul de faţă e Dan Petrescu. Dacă am zis Dan Petrescu acum de ce Gică Hagi? Adică să vină el la Dinamo şi eu la Viitorul? Nu, am zis dinamovist, să mai vină şi rândul dinamoviştilor, că m am săturat de stelişti în ultima perioadă la echipa naţională", a adăugat Mircea Rednic. 

Afla mai multe despre: mircea redniccfr clujdinamocfr cluj insolventa 

viewscnt
Articole similare