Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mirel Rădoi a anunţat prima schimbare pe care o face în echipa de start, la meciul cu Franţa: ”Dacă nu luăm un punct, dăm cu piciorul uneia dintre cele mai mari şanse”

Mirel Rădoi a anunţat prima schimbare pe care o face în echipa de start, la meciul cu Franţa: ”Dacă nu luăm un punct, dăm cu piciorul uneia dintre cele mai mari şanse”

Echipa națională

Comentarii

Mirel Rădoi îşi avertizează jucătorii înaintea meciului cu Franţa că sunt într-un moment decisiv în cariera lor la naţionala de tineret. Selecţionerul României U21 că jucătorii trebuie să arate mult echilibru, pentru a reuşi să obţină calificarea.

România are nevoie de un punct cu Franţa pentru a fi sigură de calificarea în semifinalele EURO 2019. Mirel Rădoi spune că este un moment foarte delicat, în care jucătorii săi pot pierde tot ce au câştigat până acum. Selecţionarul naţionalei de tineret a anunţat şi prima schimbare faţă de meciurile trecut, Florinel Coman în locul lui Andrei Ivan.

”Ne aflăm în faţa unei partide importante, dar în acelaşi moment, decisivă. Nu ştiu câţi dintre dumneavoastră sau dintre noi ne-am fi gândit că putem fi în prezenţa dumneavoastră aici cu cele şase puncte după două partide. Am scris istorie până acum, dar cred că în acest moment cele şase puncte, dacă nu vom lua măcar un punct mâine seară, pot rămâne în urmă şi asta înseamnă că putem da cu piciorul la una dintre cele mai mari şanse pe care le avem în acest moment.

În momentul de faţă, din punct de vedere fizic şi din punct de vedere mental, sunt problemele pe care le avem. Cred că mâine seară, la ora partidei, vor fi şi ceva schimbări şi din punct de vedere mental va trebui până mâine seară să găsim soluţii, să încercăm să îi relaxăm puţin. În acelaşi timp, trebuie să le arătăm exact ce trebuie să facă. Înainte de toate, în aceste două meciuri am arătat şi unitate şi spirit şi determinare şi sacrificiu, cred că mâine seară înainte de toate vom avea nevoie de echilibru.

Îmi pare rău pentru cei implicaţi, Italia, dar, înainte de toat,e mai sunt două partide de disputat şi se poate întâmpla ca diseară Italia să nu mai aibă nicio şansă, dacă Danemarca va câştiga 4-0 cu Serbia. Suntem aici doar pentru noi şi pentru o ţară întreagă, nu ne gândim la altcineva, pe cine am putea ajuta sau pe cine am putea lăsa acasă. Important e ca mâine să avem cel puţin un punct de partea noastră, pentru a ne realiza obiectivul.

Clar vor fi schimbări în primul ”11” şi una este aici de faţă (n.r. Florinel Coman), care şi-a câştigat locul de titular”, a declarat Mirel Rădoi.

Afla mai multe despre: mirel radoi,  

viewscnt
Articole similare