Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mirel Rădoi a dezvăluit punctele slabe ale "tricolorilor", înaintea meciului cu Norvegia. "Avem de lucrat la anumite aspecte din timpul meciului"

Mirel Rădoi a dezvăluit punctele slabe ale "tricolorilor", înaintea meciului cu Norvegia. "Avem de lucrat la anumite aspecte din timpul meciului"

Fotbal

Comentarii

Selecţionerul României, Mirel Rădoi, recunoaşte că echipa sa mai are multe lucruri de pus la punct pentru a se exprima aşa cum tehnicianul îşi doreşte, însă se lucrează la acest aspect cu fiecare ocazie, după principii bine stabilite.

Delegaţia Norvegiei trebuia să decoleze astăzi spre România, urmând să aterizeze în această după-amiază la Bucureşti. Autorităţile naţionale din ţara nordică au decis însă să nu permită ieşirea jucătorilor şi staff-ului din ţară, în contextul situaţiei influenţate de pandemia COVID la lotul norvegian, a anunţat federaţia de la Oslo. Zborul lor de astăzi a fost anulat, delegaţia rămâne în ţară şi aşteaptă o nouă evaluare a situaţiei din partea autorităţilor, fiind în contact permanent şi cu UEFA.

"Noi avem de lucrat la anumite aspecte din timpul meciului, din punct de vedere fizic sunt unele probleme, dar e normal în pandemie. Încercăm să redăm plăcerea jucătorilor de a juca, de a se bucura indiferent de adversar, să-i învăţăm şi să-i obişnuim să abordeze la fel meciurile indiferent de competiţie. Sunt unele aspecte pe care le putem îmbunătăţi, dar cel mai mult trebuie lucrat la mentalitate. Nu vom schimba acele principii de joc, indiferent de jucătorii pe care îi vom avea la dispoziţie"

Meciul România - Norvegia, din grupele Ligii Naţiunilor, este programat duminică, la ora 21.45, pe Arena Naţională.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare