Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mirel Rădoi a surprins cu declaraţia făcută după înfrângerea cu Danemarca U21: ”Dacă egalam era nemeritat”

Mirel Rădoi a surprins cu declaraţia făcută după înfrângerea cu Danemarca U21: ”Dacă egalam era nemeritat”

Fotbal

Comentarii

Slecţionerul naţionalei de tineret Mirel Rădoi a declarat că echipa "tricoloră" nu ar fi meritat un rezultat de egalitate în meciul cu Danemarca.

”Sunt foarte puţine lucruri pozitive. Aş lăuda băieţii pentru atitudine, pentru revenirea pe final de joc, dar cred eu că dacă egalam era nemeritat. Nu ştiu dacă am fi meritat vreun punct astă seară, la felul cum ne-am prezentat, greşeli copilăreşti, greşeli de poziţionare, de interpretare. E clar că în momentul de faţă trebuie să îmi asum acest rezultat.

Din păcate, am realizat foarte puţine lucruri în primele 20 de minute. Persistă aceleaşi probleme pe care le-am avut şi cu generaţia trecută, la nivelul fundaşilor centrali, din păcate interpretăm foarte greu jocul, în momentul în care jucăm cu o echipă care joacă 4-3-3 şi atacantul iese undeva să creeze o superioritate la nivelul mijlocaşilor noştri centrali, din păcate interpretăm din nou greşit. În momentul de faţă, singurul vinovat sunt eu”, a declarat Mirel Rădoi pentru TVR.

Reprezentativa Under 21 a debutat cu un eşec în preliminariile pentru Campionatul European din 2021, după ce a fost învinsă, marţi, la Aalborg, cu scorul de 2-1, de selecţionata similară a Danemarcei.

Pentru Danemarca a marcat Olsen, în minutele 3 şi 55, în timp ce pentru România a înscris Coman, în minutul 80.

În minutul 90+3, Coman a ratat o lovitură de la 11 metri.

Afla mai multe despre: mirel radoiromania u21 

viewscnt
Articole similare