Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mirel Rădoi, despre varianta de a pleca la o echipă de club care-l ofertează: ”Lucrurile sunt simple”

Mirel Rădoi, despre varianta de a pleca la o echipă de club care-l ofertează: ”Lucrurile sunt simple”

Echipa națională

Comentarii

Mirel Rădoi susţine că nu este tentat să plece de la naţionala de tineret, în contextul în care au apărut zvonuri că ar fi fost ofertat de Craiova, înainte ca oltenii să-l numească pe Constantin Schumacher.

Mirel Rădoi a avut rezultate remarcabila la naţionala de tineret, pe care a reuşit să o califice la EURO 2019. Aceste performanţe au atras atenţia mai multor echipe de club, printre care a fost şi Craiova. Însă Mirel Rădoi spune că nu va accepta vreo astfel de ofertă, mai ales că din vine din urmă o generaţie foarte bună:

”(Dacă apare o ofertă de la o echipă de club, poţi rezista tentaţiei?) ”Da, indiferent de situaţie. Doar dacă voi fi dat afară... atunci cu siguranţă va trebui să îmi găsesc ceva, pentru că a început să îmi placă ritmul ăsta de muncă şi nu aş vrea să stau foarte mult pe bară. Dar, din punctul meu de vedere, lucrurile sunt simple. Indiferent de performanţe sau contra-performanţe, voi rămâne în continuare.

Cu atât mai mult cu cât următoarea campanie, cu cei născuţi în '98-'99, e o generaţie la fel de bună, cred că va trebui să mergem mai departe, să ne calificăm şi să arătăm că fotbalul românesc e în creştere şi că această calificare la Campionatul European nu a fost o întâmplare”, a declarat Mirel Rădoi pentru FRF.

Afla mai multe despre: mirel radoi 

viewscnt
Articole similare