Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mirel Rădoi i-a cerut explicaţii lui Tătăruşanu după ce portarul a declarat că nu-l interesează părerea fanilor din România. Ce dialog a avut loc între cei doi. EXCLUSIV

Mirel Rădoi i-a cerut explicaţii lui Tătăruşanu după ce portarul a declarat că nu-l interesează părerea fanilor din România. Ce dialog a avut loc între cei doi. EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Mirel Rădoi i-a cerut explicaţii lui Ciprian Tătăruşanu după ce portarul lui AC Milan a declarat că ”nu-l interesează părere oamenilor şi suporterilor din România”. Declaraţia a fost făcută la conferinţa de presă susţinută înainte de meciul Austria - România, scor 2-3, în etapa a doua a Ligii Naţiunilor. Mirel Rădoi spune că Tătăruşanu a vrut să exprime, de fapt, altă idee.

Mirel Rădoi a purtat o discuţie cu Ciprian Tătăruşanu, în care i-a cerut explicaţii după nefericita declaraţie dată înaintea meciului cu Austria. Selecţionerul României susţine că Tătăruşanu a vrut să spună cu totul altceva, însă a fost încurcat de întrebările consecutie puse de reporter. De fapt, Tătăruşanu, spune Rădoi, a vrut să transmită cu nu-l afectează critcile:
”Imediat, la teren, am discutat şi şi-a dat seama. Când am ajuns acolo deja şi-a dat seama şi mi-a zis că mi-a pus întrebările colegul vostru, fiind foarte experiemntat, le-a pus una după alta, nu a avut timp de reacţie şi a scăpat ”porumbelul”. E o scăpare nefericită, pentru că după l-am întrebat care era mesajul pe care voiai să îl transmiţi. El a zis că nimic din ceea ce se întâmplă negativ, orice i-ar spune suporterii sau oamenii, pe el nu îl afectează. De fapt, a fost o exprimare nefericită. El a vrut să spună că tot ce e negativ nu îl interesează, nu îl afectează, nu că nu îl interesează părerea oamenilor”, a declarat Mirel Rădoi la Telekom Sport.

Ce a declarat Ciprian Tătăruşanu înaintea meciului cu Austria. Mirel Rădoi i-a cerut explicaţii

În conferinţa de presă premergătoare meciului cu Austria, Ciprian Tătăruşanu a fost pus să-şi expriem opinia faţă de unele critici făcute de Dumitru Dragomir, dar şi despre schimbul de replici dintre Denis Alibec şi Ciprian Marica. Acele reacţii au venit imediat după meciul cu Irlanda de Nord, scord 1-1. Dragomir a criticat evoluţia lui Tătăruşanu, în timp ce Alibec i-a transmis lui Marica să vină să joace el mai bine. 
Întrebat despre aceste situaţii tensionate, Ciprian Tătăruşanu a avut atunci o replică nefericită: ”Alte întrebări nu ai? Întrebări normale, despre meci, nu ai? Nu mă interesează ce părere au oamenii şi suporterii din România, nu stau să răspund fiecăruia. Evident, eu, ca portar, ma simt responsabil pentru fiecare gol pe care-l încasez”.
 
 

Afla mai multe despre: mirel radoi 

viewscnt
Articole similare