Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mirel Rădoi: "În acel moment am arătat cine va termina grupa pe primul loc". Selecţionerul comentează golul imposibil al lui Hagi

Mirel Rădoi: "În acel moment am arătat cine va termina grupa pe primul loc". Selecţionerul comentează golul imposibil al lui Hagi

Echipa națională

Comentarii

După victoria de la Ovidiu, cu Bosnia & Herţegovina, reprezentativa sub 21 de ani este foarte aproape de calificarea la Campionatul European de anul viitor din Italia. Acesta a fost planul lui Mirel Rădoi încă de când a acceptat poziţia de selecţioner.

Tânărul tehnician a dezvăluit cum li s-a introdus jucătorilor după ce a acceptat oferta făcută de Federaţia Română de Fotbal, dar şi ce ar însemna calificarea la Campionatul European pentru întreg fotbalul românesc: "După ce m-am prezentat, următorul cuvânt a fost calificare. 

Ultima calificare este în 1998. Mai este un pas, trebuie să îl facem. Ar fi un imbold pentru celelalte generaţii, pentru cei care vin din spate, ar fi un exemplu bun de urmat", a declarat Mirel Rădoi la conferinţa de presă de după meciul cu Bosnia. 

Fostul antrenor de la FCSB a vorbit şi despre momentul în care Ionuţ Radu a apărat lovitura de pedeapsă în Portugalia, în al nouălea minut de prelungire: "Cred că în acel moment am arătat cine va termina această grupă pe primul loc". 

Rădoi a comentat şi golul magnific înscris de Ianis Hagi şi crede că nu a fost o întâmplare. "El a mai încercat şi la antrenament, mă bucur pentru el. Am văzut câteva probleme ale portarului. Şi şuturile de la distanţă erau o problemă". 

Afla mai multe despre: mirel radoiromania u21calificareianis hagigol din corner 

viewscnt
Articole similare