Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mirel Rădoi nu este prea încântat de ultima lovitură anunţată de Gigi Becali: ”Nu ştiu dacă pentru el ar fi un pas înainte”

Mirel Rădoi nu este prea încântat de ultima lovitură anunţată de Gigi Becali: ”Nu ştiu dacă pentru el ar fi un pas înainte”
Comentarii

Mirel Rădoi este de părere că transferul la FCSB n-ar fi pentru Cristi Manea un pas înainte. Selecţionerul naţionalei de tineret susţine că Manea se află într-o situaţie delicată.

FCSB este foarte aproape să-l transfere pe Cristi Manea, jucător care aparţine de Apollon Limassol, dar care în ultimele două sezoane a fost împrumutat la CFR Cluj. Mirel Rădoi este însă de părere că nu este neapărat un pas înainte pentru Manea, deoarece în ultimele două sezoane a jucat la o echipă care a luat titlul în Liga 1:

”Depinde în mare măsură de el. N-aş putea să-i zic să aleagă o echipă sau alta, l-aş sfătui să aleagă o echipă unde crede că poate evolua meci de meci. Nu ştiu dacă pentru el ar fi un pas înainte, pentru că a evoluat două sezoane la CFR, unde a ieşit campion. Să te întorci înapoi, în România, după ce ai pierdut o lună aşteptând să te transferi în străinătate, nu ştiu dacă ar fi cel mai potrivit, dar nume de echipe nu aş putea să le indic niciodată.  

El e pus şi într-o situaţie destul de dificilă, nu face doar ce vrea el. Din păcate, el aparţine de club şi am înţeles că acolo se cere şi o sumă destul de mare de transfer definitiv, undeva la 3-4 milioane de euro. Probabil asta e strategia clubului, mereu l-au împrumutat ca să beneficieze de o sumă de transfer, chiar dacă n-a reuşit nicio echipă să-l transfere, cum a fost cazul CFR-ului, s-au mulţumit să-l împrumute să ia ceva bani. Probabil se gândesc că, decât să-i ofere un contract foarte mare, să joace în campionatul cipriot, având o cotă mai mică decât campionatul românesc, probabil l-ar duce în jos. Mai bine preferă să-l dea la x,y,z, cu 200.000-500.000 pe an şi să-i crească cota să-l vândă. La fel de bine, nu cred că 4 milioane, neevoluând pentru echipa de club, e o sumă rezonabilă”, a declarat Mirel Rădoi.

Situaţia lui Cristi Manea este destul de complicată. Fundaşul de 22 de ani a avut evoluţii foarte bune la EURO 2019 şi a fost contactat de mai multe echipe, dar Apollon a cerut în jur de 4 milioane de euro în schimbul său, condiţie care n-a fost acceptată de cluburile interesate.

Manea n-a intrat nici în programul echipei de seniori a lui Apollon, astfel că a fost nevoit să se antreneze singur. În acest moment, fundaşul dreapta este foarte aproape de a se transfera la FCSB, sub formă de împrumut, cu opţiune de cumpărare în valoare de 2,5 milioane de euro.

Afla mai multe despre: mirel radoi 

viewscnt
Articole similare