Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mirel Rădoi poate să îşi ia gândul de la Florin Andone! Atacantul nu va mai juca în acest sezon

Mirel Rădoi poate să îşi ia gândul de la Florin Andone! Atacantul nu va mai juca în acest sezon
Comentarii

Florin Andone (26 de ani) a ratat ultimele meciuri ale României din preliminariile pentru Campionatul European, cu Suedia şi Spania, iar Mirel Rădoi nu se va putea baza pe el nici în barajul cu Islanda. Atacantul legitimat în acest moment la Galatasaray nu va mai juca în acest sezon.

Anunţul a fost făcut de un jurnalist de la Bein Sports Turcia. Florin Andone va fi operat după ce în luna noiembrie a suferit o ruptură a ligamentului colateral intern şi o leziune parţială a ligamentului încrucişat anterior, la genunchiul drept, într-un meci cu echipa antrenată de Marius Şumudică, Gaziantep Gazişehir. 

Iniţial, internaţionalul român (25 de selecţii, două goluri) se aştepta să revină pe teren în luna februarie, însă după această operaţie este clar că Andone nu va mai juca în această stagiune. Astfel, s-a lămurit şi problema referitoare la echipa care va evolua în viitor. Împrumutul său la Galatasaray va expira şi se va întoarce la Brighton, în Premier League. 

Turcii au transferat un înlocuitor pentru atacantul român

Galatasaray a anunţat împrumutul lui Henry Onyekuru (22 de ani) de la AS Monaco pentru restul sezonului. Francezii încasează 650.000 de euro pentru cedarea temporară a fotbalistului.

Onyekuru, un atacant nigerian, nu este la prima experienţă la Galatasaray. Cotat la 10 milioane de euro, el a marcat 16 goluri în 44 de meciuri pentru gruparea "Cim Bom" în sezonul 2018-2019. 

Afla mai multe despre: florin andoneromaniaandone accidentare 

viewscnt
Articole similare