Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mirel Rădoi s-a uitat pe camerele video de acasă, după Austria - România 2-3. A fost surprins de ce a văzut: ”Nu m-aş fi aşteptat” :)

Mirel Rădoi s-a uitat pe camerele video de acasă, după Austria - România 2-3. A fost surprins de ce a văzut: ”Nu m-aş fi aşteptat” :)

Echipa națională

Comentarii

Mirel Rădoi a dezvăluit amuzat că s-a uitat pe înregistrările făcute de camerele video de acasă, pentru a observa recţiile pe care le-au avut familia şi prietenii la victoria cu Austria, scor 2-3.

România a reuşit o victorie mare în Austria, pe care a învins-o cu 3-2, rezultat care a provocat mult entuziasm în rândul suporterilor. Mirel Rădoi a dezvăluit că a fost curios să vadă cum au reacţionat familia şi apropiaţii şi s-a uitat pe camerele video care fac parte din sistemul de securitate pe care îl are montat acasă.

Rădoi s-a uitat pe camerele video de acasă după Austria - România 2-3. Ce a văzut

Selecţionerul României susţine că apropiaţii şi membrii familiei i-au povestit că au trăit foarte intens victoria cu Austria. Însă Mirel Rădoi a fost curios să vadă reacţiile acestora şi a apelat la sistemul de supraveghere video pe care îl are montat acasă. Selecţionerul spune că a rămas surprins de ceea ce a văzut:
 
”(Cum a trăit familia victoria din Austria?) I-am întrebat şi oarecum mi-au povestit. Dar a trebuit să trecem pe la monitorul cu camere şi am derulat înapoi să le văd reacţiile. (A fost mai plăcut decât momentul jocului în sine?) Da. Nu m-aş fi aşteptat, şi soţia, şi copii, şi prietenii, să aibă reacţiile acelea...”, a spus Mirel Rădoi pentru Telekom Sport.
 
 
 
Rădoi îşi primeşte prietenii acasă doar dacă au făcut testul de coronavirus
 
Selecţionerul României a povestit şi cât de atent este atunci când vine vorba despre vizite. Mirel Rădoi spune că toţi prietenii care îl vizitează acasă trebuie să-şi facă testul de coronavirus, dacă vin cu până la o săptămână înaintea unui meci al naţionalei. Antrenorul în vârstă de 39 de ani vrea astfel să evite posibile cazuri de COVID-19 la echipa naţională: ”Până şi prietenii care vin la noi în casă, dacă vine cineva cu o săptămână înainte de data convocării, trebuie să aibă testul făcut (n.r. testul de coronavirus). Fără vizite, decât de la poartă...”, a mai spus Rădoi la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: mirel radoi 

viewscnt
Articole similare