Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mirko Pigliacelli i-a înfuriat din nou pe fanii Craiovei. Ce a declarat în presa din Italia

Mirko Pigliacelli i-a înfuriat din nou pe fanii Craiovei. Ce a declarat în presa din Italia

Superliga

Comentarii

Mirko Pigliacelli a declarat în presa din Italia că nu mai vrea să rămână la Craiova şi şi-ar dori să revină la un club din ţara natală. Portarul italian a plecat la Roma chiar înainte să se decreteze stare de urgenţă în România, decizie anunţată pe 16 martie.

Mirko Pigliacelli a fost transferat de Craiova în decembrie 2018 şi a intrat în categoria celor mai valoroşi portari din Liga 1. Însă goalkeeperul italian spune că şi-ar dori să se transfere la un club din ţara natală.
”În primul an în România m-am simţit foarte bine, dar acum simt nevoia să mă întorc în Italia, acasă, să retrăiesc fotbalul italian”, a declarat Mirko Pigliacelli pentru  TMW Radio.

Mirko Pigliacelli a plecat în Italia la doar câteva zile după ce a fost suspendat campionatul

Portarul italian n-a aşteptat prea mult şi a fost unul dintre primii jucători străini care au plecat din România, după ce au fost suspendate meciurile în Liga 1, pe 9 martie. Pigliacelli a mers acasă, la Roma şi spune că a rămas şocat de daunele provocate de pandemia de coronavirus.
”M-am întors la Roma pentru că a fost oprit campionatul. A trebuit să fac mai multe escale, dar am fost verificat doar în Italia. Acest lucru m-a surprins. Şi acum stau doar în casă. Când am plecat din România, nu era stare de urgenţă. Simţeam cum este situaţia în Italia, dar în România încă era linişte. Am rămas marcat când am revenit aici (n.r. în Italia). Este o situaţie dramatică în România, dar şi în România este aşa acum. Am auzit de la colegii mei, este alertă maximă”

Mirko Pigliacelli, în conflict cu ultraşii Craiovei după ce s-a contrat cu Victor Piţurcă

În ciuda calităţilor arătate pe teren, Mirko Pigliacelli este unul dintre jucătorii care au ieşit din sufletul fanilor Craiovei. Totul a izbucnit în mandatul lui Victor Piţurcă. Atunci, portarul italian a fost pedepsit de Piţurcă după ce italianul l-a înfruntat pe fostul selecţione şi i-a transmis că el nu are cum să fie rezervă. Ulterior, a fost scos în afara lotului.
Pigliacelli a revenit în poarta Craiovei după plecarea lui Victor Piţurcă, însă ultraşii Craiovei au aflat că portarul italian a pus umărul la debarcarea fostului selecţioner şi a intrat pe lista neagră a ultraşilor. Pigliacelli a încercat să-i împace cu o declaraţie de dragoste la adresa Craiovei, în care le transmite că vrea să rămână, însă el a fost contestat în continuare. 
 

Afla mai multe despre: mirko pigliacelli 

viewscnt
Articole similare