Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mirko Pigliacelli, super-motivat înainte de duelul cu Gaz Metan: „O să imi ajut echipa cu mână, capul, piciorul, bag orice doar să câştigăm” + Top 3 portari de la care se inspiră

Mirko Pigliacelli, super-motivat înainte de duelul cu Gaz Metan: „O să imi ajut echipa cu mână, capul, piciorul, bag orice doar să câştigăm” + Top 3 portari de la care se inspiră

Superliga

Comentarii

Mirko Pigliacelli (27 de ani), portarul Universităţii Craiova, a prefaţat duelul dintre echipa sa şi Gaz Metan Mediaş din etapa cu numărul 27 din Liga I.

Meciul va avea loc vineri, de la ora 20:30 în direct pe TV Telekom Sport şi telekomsport.ro.
„Va fi un meci dificil, la ei, la Mediaş, dar mergem cu încredere mare şi să luăm aceste puncte. Chiar îmi place să joc mingea cupiciorul, dar nu e vorba că îmi place şi vreau să fac spectacol. Vreau să ajut echipa cu tot ce pot. Dacă pot să ajut cu piciorul, cu mâna, cu capul, bag orice (n.r. râde). Trebuie să încercăm să câştigăm şi Cupa, şi campionatul. Avem lot de valoare şi trebuie să încercăm. Nu mai este vorba de scuze sau nu”, a mărturisit portarul italian. 
Întrebat care sunt portarii pe care îi urmăreşte şi admiră, Pigliacelli a răspuns că este inspirat de Ter Stegen, Neuer şi Navas. 
Fotbalistul Craiovei a vorbit şi despre noul antrenor din Bănie, Marinos Ouzounidis. 
Ne antrenăm bine, avem încredere în Mister, ştim mai bine ce vrea de la noi o dată cu trecerea timpului, toţi ne înţelegem bine şi între noi şi cu antrenorul. Mă simt bine cu fundaşii, dar contează toţi 11 ce facem, fiindcă dacă şi atacanţii nu vin să se apere cu fundaşii adverşi, putem lua gol. Faza defensivă începe de la atacanţi. Nu am încredere numai în fundaşi, ci în toată echipa, pentru mine, colegii sunt cei mai buni jucători din România”, a spus Pigliacelli.
  • 1 gol a primit Pigliacelli în ultimele 7 meciuri oficiale ale Craiovei

 

Afla mai multe despre: mirko pigliacelliuniversitatea craiova 

viewscnt
Articole similare