Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mititelu Jr., despre căutarea unui nou antrenor: ”Am greşit. La Craiova e cu totul altfel”. Laude pentru Dinamo: ”Un club puternic. Au un public fantastic”

Mititelu Jr., despre căutarea unui nou antrenor: ”Am greşit. La Craiova e cu totul altfel”. Laude pentru Dinamo: ”Un club puternic. Au un public fantastic”

FC U Craiova

Comentarii

Adrian Mititelu Jr. a fost prezent pe Arena Naţională la meciul dintre FCU Craiova şi Dinamo, la finalul căruia a tras concluziile.

FCU Craiova a învins-o pe Dinamo, în deplasare, scor 1-0, într-un meci contând pentru etapa a noua a Superligii.

Golul care a făcut diferenţa în partida de pe Arena Naţională a fost marcat de belgianul William Baeten, în minutul 60.

Adrian Mititelu Jr., concluzii după Dinamo - FCU Craiova 0-1: ”Cel mai echilibrat campionat din istorie”

La meci a asistat şi Adrian Mititelu Jr., iar la plecarea de la Arena Naţională a analizat victoria reuşită de formaţia olteană.

”Astăzi sărbătorim, de mâine începe munca, avem un meci greu cu Oţelul Galaţi. Se pare că problemele din defensivă s-au rezolvat, mă bucur.

Cred că e cel mai echilibrat campionat din istorie, echipele sunt foarte apropiate. Obiectivul nostru e play-off-ul. Noi pentru asta muncim zi de zi. 

Este un derby de peste 70 de ani acest Craiova - Dinamo. Se simte că Dinamo este un club puternic, chiar dacă au probleme financiare.

E un club puternic, va deveni şi mai puternic când îşi va face un nou stadion. Au un public fantastic. Dinamo poate face lucruri bune anul acesta.

Au primă dublă băieţii astăzi, la derby-uri mai plusăm!”, a declarat Mititelu Jr. la plecarea de la Arena Naţională.

De asemenea, Adrian Mititelu Jr. a abordat şi subiectul legat de căutarea unui nou antrenor principal pentru Craiova.

”Nu vârsta defineşte cu adevărat capacitatea unui antrenor. Majoritatea fotbaliştilor din Liga 1 care au câteva evoluţii bune se fac imediat antrenori. E o lipsă mare în clipa de faţă.

Nu avem un profil anume. La Craiova e cu totul altfel, ştiţi prea bine. Trebuie să avem un antrenor pe bancă, dar nu trebuie să ne mai grăbim. Trecutul ne-a demonstrat că am greşit”, a adăugat fiul lui Adrian Mititelu.

În urma acestui rezultat, FCU Craiova a urcat pe locul 7, cu 12 puncte, după primele nouă etape din Superligă.

Afla mai multe despre: craiovaadrian mititelu jrdinamo 

viewscnt
Articole similare