Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Mititelu s-a păcălit" cu o clauză din contractul propus lui Şumudică: "Cum ai putut să pui aşa ceva?"

"Mititelu s-a păcălit" cu o clauză din contractul propus lui Şumudică: "Cum ai putut să pui aşa ceva?"

FC U Craiova

Comentarii

Expertul Orange Sport, Basarab Panduru, a recunoscut că i-a atras atenţia o clauză din contractul pentru care familia Mititelu şi Marius Şumudică s-au înţeles iniţial, pentru numirea noului antrenor la FC U Craiova.

Marius Şumudică ar fi putut profita din plin de o clauză impusă de Adrian Mititelu

Continuă căutările pentru un nou antrenor principal la FC U Craiova, după ce Adrian Mititelu şi-a anunţat retragerea din managementul clubului. Marius Şumudică a fost dorit, dar în cele din urmă s-a ajuns la o dispută cu Adrian Mititelu

Cu negocierile picate, Adrian Mititelu junior s-a simţit lezat de o afirmaţie făcută de Marius Şumudică şi a publicat contractul propus acestuia. 

Cu datele financiare la vedere, Basarab Panduru a comentat propunerea pe care a avut-o pe masă antrenorul şi a remarcat un punct referitor la clasarea echipei. 

"Dacă până la data de 15 martie 2024 echipa nu se situează minimum pe locul 8 sau la cel mult 3 puncte de locul 8, clubul poate denunţa unilateral contractul cu plata salariilor la zi", este clauza făcută public de fiul lui Adrian Mititelu şi care i-a atras atenţia expertului Orange Sport. 

"Mi se pare un contract mic şi el l-a lăsat doar de dragul de a veni, nu a mai avut nici în Turcia, nici în Arabia Saudită, unde ne zicea despre o sumă cu şase de zero. Pe de altă parte mi se pare un contract foarte mare pentru Craiova, nu ştiu dacă a mai plătit contractul ăsta. 

Mi se pare o clauză acolo... Adrian Mititelu chiar s-a păcălit. Să fie în primele opt, dar acceptă şi la trei puncte distanţă. Poţi fi şi pe locul 11, nu? Printr-o conjunctură poţi să fii şi pe ultimul loc. La trei puncte de locul 8? Cum ai putut să pui aşa ceva? 

Hai să nu zicem pe ultimul loc, că e martie deja, dar pe 10-11. Tu poţi termina pe 10. Stai puţin, mă, că e clauza de care te poţi folosi, care te securizează complet. Mă gândesc că te-a adus să fii printre primele şase", a declarat Basarab Panduru, la Orange Sport

Afla mai multe despre: basarab panduruadrian mititelumarius sumudicacontract marius sumudica adrian mititelumarius sumudica contract fc u craiova 

viewscnt
Articole similare