Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Şi Dică s-a supărat! "Când eu câştigam meciuri, Şumudică făcea asta. Sunt dezamăgit"

Şi Dică s-a supărat! "Când eu câştigam meciuri, Şumudică făcea asta. Sunt dezamăgit"

FC U Craiova

Comentarii

Situaţia băncii tehnice de la FC U Craiova rămâne incertă, iar fostul antrenor, Nicolae Dică, s-a arătat dezamăgit de faptul că se purtau negocieri cu Marius Şumudică, în timp ce el pregătea echipa în Superliga.

S-a supărat şi Nicolae Dică, după apariţia scandalului dintre Marius Şumudică şi Adrian Mititelu

Doar câteva etape s-au scurs din campionat, iar FC U Craiova 1948 s-a despărţit deja de Joao Janiero şi Nicolae Dică. Marea dorinţă a lui Adrian Mititelu, Marius Şumudică, nu s-a realizat, iar între ei a apărut o dispută. 

Mai mult, Adrian Mititelu junior a publicat contractul propus lui Marius Şumudică, indignat de faptul că antrenorul s-a plâns de termenii înţelegerii. 

La scurt timp, Nicolae Dică şi-a spus şi el dezamăgirea. Fostul antrenor de la FCSB l-a auzit pe Marius Şumudică, cel care a spus că negocia deja de câteva săptămâni cu familia Mititelu venirea la FC U Craiova, iar acest aspect nu i-a picat bine, în condiţiile în care discuţiile s-au derulat în paralel cu mandatul său pe banca echipei din Bănie. 

"Vreau să gândesc foarte bine unde merg, că mai pot antrena o echipă în acest campionat. La Craiova nu m-am grăbit, dar nu mă gândeam că după cinci jocuri... E vina mea că n-am pus o clauză mai mare de reziliere şi nu se mai întâmpla. 

Am rămas dezamăgit, că am văzut declaraţiile domnului Şumudică, că spunea că de două, trei săptămâni negocia cu Craiova. Când câştigam eu meciuri, el negocia cu Craiova. Am văzut declaraţia dânsului, acum nu ştiu dacă e adevărat. Acum două, trei săptămâni eram la Craiova şi câştigam meciuri. Dacă e adevărat asta, dar eu aşa am citit că s-a scris. 

(n.r. - despre oferta superioară făcută de Adrian Mititelu lui Marius Şumudică) Fiecare îşi negociază salariul, cât doreşte, nu că eu iau mai puţin sau mai mult. Când semnezi, înseamnă că eşti mulţumit cu lucrul acela", a declarat Nicolae Dică, la Orange Sport, după ce a privit în ansamblu toată situaţia. 

Nicolae Dică nu crede că Adrian Mititelu va lua o decizie radicală la FC U Craiova 1948

Deşi plecarea de la FC U Craiova i-a lăsat un gust amar, fostul antrenor al echipei a apreciat eforturile pe care le face familia Mititelu. 

"Nu cred că se va retrage Adrian Mititelu, că a investit mulţi bani, a făcut baza sportivă. Să se retragă de tot nu se va retrage, că iubeşte prea mult echipa", a mai spus Nicolae Dică, la Orange Sport

Afla mai multe despre: nicolae dicamarius sumudicaadrian mititeluantrenor fc u craiovaadrian mititelu marius sumudica 

viewscnt
Articole similare