Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mitriţă, deranjat că nu e luat în calcul în lupta pentru titlul de golgheter: "Se vorbeşte doar de Gnohere şi de Ţucudean!"

Mitriţă, deranjat că nu e luat în calcul în lupta pentru titlul de golgheter: "Se vorbeşte doar de Gnohere şi de Ţucudean!"

Superliga

Comentarii

Atacantul CSU Craiova Alexandru Mitriţă s-a arătat deranjat de faptul că nu se vorbeşte şi despre el ca posibil câştigător al titlului de golgheter, ci numai de George Ţucudean de la CFR Cluj şi de Harlem Gnohere de la FCSB.

Întrebat, vineri, într-o conferinţă de presă, despre duelul său în clasamentul golgheterilor cu Ţucudean, Mitriţă a răpsuns: "Este prima dată când se vorbeşte de Mitriţă şi titlul de golgheter. Până acum se vorbea doar de Ţucudean şi Gnohere. Eu eram primul în clasament cu opt goluri, ei erau cu patru, cinci goluri. Îmi doresc să ies golgheter şi am puterea necesară. Îl apreciez pe Ţucudean, este un jucător foarte puternic, dar am încredere în echipa mea. Avem o echipă foarte bună, la fiecare meci marcăm foarte multe goluri, spre deosebire de ei, care marchează un singur gol. Îmi doresc să câştigăm, îmi doresc să marchez şi pe teren se va decide totul. CFR are acelaşi joc şi acelaşi stil, dar sperăm să mergem acolo şi să facem un meci mare şi să câştigăm."

După primele 9 etape, Mitriţă e lider în clasamentul golgheterilor Ligii 1, cu opt goluri, fiind urmat de Ţucudean (7 goluri), Florinel Coman şi Harlem Gnohere (câte 6 goluri).

Afla mai multe despre: mitritacraiovagolgheter 

viewscnt
Articole similare