Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mitriţă şi FCSB. Mihai Stoica şi-a amintit: ”L-am avut în curte. Incredibil”. De ce nu a fost păstrat: ”Am vorbit cu el” | EXCLUSIV

Mitriţă şi FCSB. Mihai Stoica şi-a amintit: ”L-am avut în curte. Incredibil”. De ce nu a fost păstrat: ”Am vorbit cu el” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Alex Mitriţă (29 de ani) este, fără îndoială, motorul celor de la Universitatea Craiova în actualul sezon, dar nu a reuşit o evoluţie strălucită în duelul cu Farul. Dorit de Gigi Becali la FCSB, olteanul a refuzat din start această posibilitate de a ajunge, iar, la Bucureşti.

Universitatea Craiova a fost învinsă, pe teren propriu, de Farul Constanţa, cu scorul de 1-2, într-un meci din etapa a patra a play-off-ului Superligii.

Craiovenii au condus cu 1-0, prin golul marcat în minutul 5 de Baiaram. Pentru Farul a înscris Cojocaru, în minutele 21 şi 45+5.

În acest meci a jucat şi Alex Mitriţă, cel care a lipsit de la eşecul oltenilor suferit pe terenul liderului FCSB, în etapa trecută.

Mihai Stoica şi-a amintit de perioada când Mitriţă a fost în curtea FCSB-ului

Iar liderul din teren al Universităţii Craiova a fost, pentru scurt timp, pe lista lui Gigi Becali de a-l aduce pentru a ataca grupele Ligii Campionilor în sezonul viitor.

Dar Mitriţă a avut o reacţie clară cu privire la acest subiect. Totuşi, jucătorul de 29 de ani a fost în curtea celor de la FCSB, la începutul carierei, pe vremea când acesta era legitimat la Viitorul lui Gică Hagi.

Mihai Stoica a rememorat acel moment. Mitriţă a fost împrumutat de Viitorul la juniorii FCSB-ului în perioada 1 septembrie - 31 decembrie 2013. În acea perioadă, jucătorul în cauză avea doar 18 ani.

Totuşi, deşi avea clauză de a-l cumpăra de la Viitorul, după expirarea împrumutului, formaţia bucureşteană a hotărât să nu îl mai păstreze în lot, astfel că olteanul Mitriţă s-a întors sub comanda lui Hagi.

”Gigi a gândit cu voce tare. Îi place Mitriţă foarte mult. Serios, cui nu-i place Mitriţă. El a venit alt fotbalist decât cel care a plecat. A venit mult mai puternic, lider. Când a plecat era jucător bun, avea cifre, a jucat peste tot, dar pare alt jucător.

Şi când mă gândesc că l-am avut în curte, este incredibil. L-am avut şase luni pe Mitriţă când era mic, la echipa de Youth League şi aveam la fiecare jucător pe care l-am luat împrumut în perioada aia de la Viitorul clauză de cumpărare modică. 

Era mic Mitriţă. Avea 18 ani. Nouă ne plăcuse foarte mult. Ţin minte că am vorbit cu el că o să joace titular în Cupa României şi i-am zis <<Hai, măi, piticule, i-ai la mână>>, ca să-l impresioneze pe Gigi. Juca foarte bine. 

Nu a fost să fie. Era micuţ. Şi, după aia, l-am văzut crescând. Şi mie îmi place, cui nu-i place. E oltean. Plus relaţia pe care o are cu Mihai Rotaru”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

De-a lungul carierei, Alex Mitriţă a jucat la Turnu Severin, Viitorul, FCSB U21, Pescara, Universitatea Craiova, New York City, Al Ahli, PAOK Salonic, Al Raed şi, din nou, Universitatea Craiova.

Afla mai multe despre: mihai stoicafcsbcraiovaalex mitritasuperliga 

viewscnt
Articole similare