Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica a anunţat ultima lovitură dată de FCSB: "Se va semna contractul"

MM Stoica a anunţat ultima lovitură dată de FCSB: "Se va semna contractul"galerie foto

FCSB

Comentarii

Preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB, Mihai Stoica, a anunţat că echipa finanţată de Gigi Becali revine în Ghencea. Meciul cu Universitatea Craiova va avea loc pe Stadionul Steaua, la începutul lunii septembrie.

Vestea aşteptată de fanii FCSB, confirmată de MM Stoica: "Se va semna"

FCSB va disputa şi al treilea meci pe Stadionul Steaua, după ce s-a luptat luni întregi cu CSA Steaua, pentru a pătrunde pe arena modernă din Ghencea.

După reţeta de succes înregistrată cu CFR Cluj, în Superliga, şi cu Nordsjælland, în turul al treilea preliminar Conference League, partida din campionat cu Universitatea Craiova se va disputa tot în Ghencea. 

FCSB - Universitatea Craiova are loc sâmbătă, 2 septembrie, de la 21:45, în direct pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro, iar asistenţa se anunţă a fi din nou impresionantă, cu peste 20.000 de spectatori în tribune. 

MM Stoica a confirmat că între FCSB şi CSA Steaua s-a ajuns, din nou, la o înţelegere: "Se va semna contractul şi se va juca în Ghencea", a anunţat conducătorul, la Orange Sport. 

Pentru a duce FCSB pe Ghencea, Gigi Becali a plătit aproximativ un milion de euro, la primele meciuri, iar, printre diferite condiţii, CSA i-a impus echipei din Berceni să nu pretindă că este Steaua Bucureşti. 

Înaintea partidei din etapa a opta cu Universitatea Craiova, FCSB va juca în deplasare cu casa închisă la Arad, cu UTA, unde biletele s-au vândut într-un timp uluitor. 

FCSB - Universitatea Craiova, în Oltenia, varianta de avarie

MM Stoica a recunoscut că lua în calcul şi o variantă inedită, dacă meciul nu s-ar fi disputat în Ghencea. 

"Dacă nu jucăm nici pe Arena Naţională, nici în Ghencea, aş fi de acord să jucăm la Craiova, să putem avea măcar jumătate, jumătate. Fotbalul e făcut pentru spectatori, dar până şi telespectatorii nu suportă să vadă... Cum era atunci în pandemie", a declarat MM Stoica, pentru Orange Sport, pe 9 august. 

GALERIE FOTO | FCSB a umplut Stadionul Steaua

 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: mihai stoicafcsb universitatea craiovafcsb stadionul steauafcsb ghenceafcsb universitatea craiova stadion steaua 

viewscnt
Articole similare