Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica a incendiat derby-ul dintre U şi FCSB! Atac devastator la Piţurcă: ”Are o semiperformanţă în Europa. A eliminat-o pe Sautanton” :)

MM Stoica a incendiat derby-ul dintre U şi FCSB! Atac devastator la Piţurcă: ”Are o semiperformanţă în Europa. A eliminat-o pe Sautanton” :)

FCSB

Comentarii

Invitat la Realitatea Sportivă, Mihai Stoica, fostul manager general al FCSB l-a atacat pe Victor Piţurcă.

MM Stoica a făcut spectacol într-o emisiune televizată. Fosta mână dreaptă a lui Gigi Becali s-a pronunţat asupra derby-ului dintre U Craiova şi FCSB şi l-a atacat pe noul şef din Bănie, Victor Piţurcă, un mai vechi ”inamic” al său:

”Eu pot să vorbesc de Cosmin Olăroiu, de Walter Zenga, de Oleg Protasov, de Laurenţiu Reghecampf, de Răzvan Lucescu, şi sunt toţi antrenori care au făcut performanţe în cupele europene! Piţurcă în Europa are o semiperformanţă: a eliminat pe Southampton. Sau… «Sautanton»! Cred că cele 130 de meciuri disputate în Europa de echipele în perioada în care am activat îmi dau dreptul să spun aceste lucruri” a declarat MM Stoica la Realitatea Sportivă.

”Să te facă zob Kievul şi apoi să preia echipa Olăroiu şi să bată la Kiev cu 4-1… scuzaţi-mă! Selecţioner, niciun fel de dubii, Top 3 poate all-time! Dar este o meserie complet diferită”, a mai spus Mihai Stoica în cadrul emisiunii Realitatea Sportivă de la Realitatea TV. ”Orice antrenor ar fi, nu poate să transforme jucătorii peste noapte. Dacă Ivan va fi pregătit să joace, poate să fie un plus. Absenţa lui Bancu este un minus. Dar nu cred că se pot schimba foarte multe la Craiova” a încheiat Stoica.

Conflictul dintre MM Stoica şi Victor Piţurcă este mult mai vechi. Cei doi s-au contrat de multe ori de-a lungul timpului.
 

Afla mai multe despre: fcsbu craiova 

viewscnt
Articole similare