Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica a revenit cu o aluzie după ce i-a auzit pe Edi Iordănescu şi medicul naţionalei! "Probabil a călcat greşit după ce a lovit rău mingea"

MM Stoica a revenit cu o aluzie după ce i-a auzit pe Edi Iordănescu şi medicul naţionalei! "Probabil a călcat greşit după ce a lovit rău mingea"

Echipa națională

Comentarii

Preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB, Mihai Stoica, a revenit cu un set de întrebări, după ce a auzit explicaţiile despre accidentarea lui Darius Olaru, atât din partea selecţionerului Edi Iordănescu, cât şi din partea medicului Claudiu Stamatescu.

MM Stoica, "activat", după ce Edi Iordănescu şi medicul naţionalei au dat informaţii diferite despre accidentarea lui Darius Olaru

Înainte de România - Andorra 4-0, în preliminariile EURO 2024, MM Stoica s-a arătat deranjat de faptul că Darius Olaru s-ar fi antrenat normal, sâmbătă, în cantonamentul naţionalei, în condiţiile în care a acuzat probleme medicale vineri. 

În imaginile deţinute Orange Sport, Darius Olaru s-a antrenat, sâmbătă, umăr la umăr cu tricolorii conduşi de Edi Iordănescu, care a fost criticat de Gigi Becali pentru ce s-a întâmplat cu mijlocaşul FCSB în lotul României. 

Imediat după meciul de pe Arena Naţională, Edi Iordănescu a spus că Olaru "a călcat strâmb la antrenamente", apoi selecţionerul a oferit explicaţii inclusiv azi

Tot luni a vorbit şi medicul naţionalei, Claudiu Stamatescu, care a transmis că Darius Olaru "şi-a întins puţin ligamentul colateral intern la genunchi". 

MM Stoica a revenit cu un set de întrebări, după ce a auzit versiuninile celor doi. 

Întrebările lui MM Stoica, în cazul lui Darius Olaru

"Dacă tot s-a axat pe răspunsuri dl dr Stamatescu, ce ar fi să ne răspundă şi la următorul set de întrebări?

- De ce nu ne-aţi informat vineri seara despre ce s-a întâmplat la antrenament?

- Dacă aţi fost atât de ocupaţi vineri seara şi n-aţi avut timp/chef să-i trimiteţi măcar un mesaj medicului nostru, de ce n-aţi făcut-o sâmbătă dimineaţă?

- De ce n-aţi luat decizia de a-l scoate din lot sâmbătă dimineaţă?

- De ce nu l-aţi trimis la club după accidentare, oricât de “minoră” a fost?

- L-aţi investigat şi altfel, în afara consultului clinic, sau aţi considerat că nu e cazul?

- De ce s-a mai antrenat sâmbătă, riscând să se agraveze presupusa accidentare? Dacă se poate, fără explicaţii puerile (antrenament fără intensitate etc) 

- De ce vă lăudaţi cu “comunicarea” când n-aţi considerat că ar trebui să apăsaţi câteva taste pt a ne informa că jucătorul nostru s-a accidentat cu 2 zile în urmă şi aflăm din presă despre celebrele voastre comunicate? 

Dar despre ce “comunicare” vorbim, când selecţionerul spune în conferinţă de presă că Olaru a călcat greşit, iar Dvs că a lovit rău o minge? Sau probabil a călcat greşit după ce a lovit rău mingea…", a scris oficialul FCSB, Mihai Stoica, pe pagina personală de Facebook. 

Afla mai multe despre: edi iordanescuclaudiu stamatescumedic echipa nationalamm stoicadarius olaruaccidentare darius olaru nationala 

viewscnt
Articole similare