Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica acuză că CFR Cluj este favorizată de arbitri: ”A început campionatul!”. Ce l-a deranjat pe oficialul FCSB-ului

MM Stoica acuză că CFR Cluj este favorizată de arbitri: ”A început campionatul!”. Ce l-a deranjat pe oficialul FCSB-ului

FCSB

Comentarii

Mihai Stoica, cunoscut pentru criticile aduse centralilor care o arbitrează pe CFR, a reacţionat în stilul său caracteristic după ce campioana României a deschis scorul pe terenul Academicii Clinceni.

Oficialul FCSB-ului consideră că decarul ardelenilor, Ciprian Deac, a comis două faulturi ”de cartonaş galben” în primele şase minute ale meciului fără să fie sancţionat. Mai mult decât atât, la faza golului din minutul 15, Mihai Stoica susţine că a fost fault în atac.

”Deac face două faulturi de cartonaş galben în primele 6 minute, nu e avertizat. În min 14, face un fault grosolan (nesancţionat) în atac şi e 1-0 pt CFR. A început campionatul.”, a scris Mihai Stoica pe contul său de Facebook.

Academica Clinceni – CFR Cluj este 0-1 la pauză. Urmăriţi live text şi video debutul campioanei României în noua stagiune accesând următorul link.

Afla mai multe despre: mihai stoicacfrfcsb 

viewscnt
Articole similare