Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica, despre Jose Mourinho: „A fost cel mai mare într-o vreme, dar acum e antrenor de Conference League!” | EXCLUSIV

MM Stoica, despre Jose Mourinho: „A fost cel mai mare într-o vreme, dar acum e antrenor de Conference League!” | EXCLUSIV
Comentarii

MM Stoica, oficialul celor de la FCSB, a comentat situaţia prin care trece Jose Mourinho la AS Roma.

MM Stoica, despre Jose Mourinho: „A fost cel mai mare într-o vreme, dar acum e antrenor de Conference League!” | EXCLUSIV

Celebrul antrenor portughez are un start modest de sezon, fiind pe locul 16 în Serie A. Romanii au doar 5 puncte obţinute după primele 6 etape.

„Mourinho a fost poate cel mai mare antrenor din lume într-o vreme, cel puţin în perioada de la Porto şi de la Inter. A luat cu ambele Champions League, la Inter a făcut echipa cum a vrut el, cu Milito, cu Thiago Motta. La momentul ăsta este însă într-un blocaj, dar asta se întâmplă de ani de zile. Este un antrenor de Europa League şi de Conference League. 

Nu mai are rezultate şi pare că nici ieşirile lui nu mai sunt la fel de spumoase ca în trecut. Ok, a făcut 60 de ani, dar încă e tânăr pentru un antrenor. Mircea Lucescu are 78 de ani şi încă pictează. Sunt antrenori care au fost mari într-o perioadă şi apoi nu au mai fost”, a declarat MM Stoica la Orange Sport.

Jose Mourinho spune că trăieşte "cel mai slab start de sezon" după dezastrul cu Genoa

Jose Mourinho a declarat că trăieşte cel mai slab start de sezon ca antrenor, după ce înfrângerea cu scorul de 4-1 suferită joi de AS Roma în meciul cu Genoa a lăsat-o pe Roma deasupra zonei de retrogradare din Serie A, informează Reuters.

Mourinho a ghidat Roma către două finale europene consecutive, câştigând Conference League în 2022 şi pierzând cu Sevilla în finala Ligii Europa în acest an, dar cu echipa pe locul 16 în Serie A, presiunea este mare.

"Este, de asemenea, cel mai prost start de sezon al meu ca antrenor. Cu toate acestea, nu cred că Roma a mai apărut vreodată în două finale europene consecutive (înainte de sezonul trecut)", a declarat Mourinho.

"Când ne lipsesc anumiţi jucători, nu suntem solizi", a spus el. "Cu toate acestea, să afirmăm că slăbirea solidităţii noastre este rezultatul absenţei acestui sau acelui jucător nu ar fi corect. Lipsa noastră de stabilitate defensivă e din vina echipei în ansamblu - ce se întâmplă când pierdem posesia şi când ne retragem".

"Aceasta este echipa pe care o avem, la bine şi la rău. Trebuie să mergem înainte - nu este timp să ne lamentăm", a adăugat el.

Afla mai multe despre: mm stoicajose mourinhoas roma 

viewscnt
Articole similare