Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica îi ia apărarea lui Andrei Vlad. Mesaj pentru Duckadam: ”Cum poţi spune aşa ceva? E unul dintre cei mai cuminţi şi umili fotbalişti!”

MM Stoica îi ia apărarea lui Andrei Vlad. Mesaj pentru Duckadam: ”Cum poţi spune aşa ceva? E unul dintre cei mai cuminţi şi umili fotbalişti!”

Superliga

Comentarii

Într-un live găzduit pe pagina oficială de Facebook a celor de la FCSB, Mihai Stoica, managerul general al roş-albaştrilor, a vorbit despre Andrei Vlad, tânărul portar din lotul roş-albaştrilor.

În opinia lui MM, Andrei Vlad este un jucător foarte respectuos, nu ”arogant” cum l-ar fi descris, recent, Helmuth Duckadam. 

Fostul mare portar de multe ori l-a înţepat pe Vlad.

„Părerea lui Dukadam mă interesează foarte tare. L-am auzit spunând despre Andrei Vlad că e arogant. Andrei Vlad poate pare arogant prin mimica feţei, dar e unul dintre cei mai cuminţi şi umili fotbalişti cu care am lucrat vreodată. 

Andrei Vlad, cu o oră înainte de a începe antrenamentele, e în sală. Şi nu zâmbeşte o dată! Nu merge în sală ca să bea câte o gură de apă şi să se joace tech ball, merge în sală ca să se antreneze. După ce se termină antrenamentul, se duce şi stă o oră în sală. Este un om care trece şi salută şi o persoană necunoscută de pe hol. 

E un copil cu o educaţie cum rar am întâlnit. Să-l spui că e arogant înseamnă că nu-l cunoşti deloc. Dacă vorbeşti cu el, Andrei Vlad e definiţia smerenei, a omului sfios. Se îmbujorează când vorbeşti cu el. Nu ai cum să spui despre el că e un om arogant, fiindcă nu e un om arogant. E un băiat de prea mare bun simţ. Poate pentru că faptul că are prea mult bun simţ i-a cauzat în dese rânduri. Mi-ar plăcea să fie mai nesimţit”, a afirmat Mihai Stoica.

FCSB ocupă poziţia a şasea în Liga 1, cu 9 puncte, jumătate din câte are liderul CFR Cluj, echipă pe care Edi Iordănescu o va întâlni în runda următoare, luni, de la 21:00.

Edi Iordănescu a comentat haosul de la Cluj: ”Nu le face cinste. Le-a afectat imaginea”

Afla mai multe despre: fcsbmm stoicaandrei vlad 

viewscnt
Articole similare