Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Este Dan Petrescu sau nu antrenorul lui CFR Cluj? Mihai Stoica, nedumerit: ”E foarte interesant. Cine a pregătit meciul?” | EXCLUSIV

Este Dan Petrescu sau nu antrenorul lui CFR Cluj? Mihai Stoica, nedumerit: ”E foarte interesant. Cine a pregătit meciul?” | EXCLUSIV

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj este într-o perioadă complicată a sezonului. A început actuala campanie cu speranţe la titlu, dar acum trage să prindă măcar cupele europene, după ce şansa numită Cupa României a dispărut ca urmare a eliminării suferite în compania Corvinului Hunedoara.

Dan Petrescu urmează să revină la CFR Cluj după ce s-a despărţit de sud-coreenii de la Jeonbuk Hyundai.

Ardelenii au rămas fără antrenor după ce Adi Mutu şi-a dat demisia în urma umilinţei suferite în sferturile de finală ale Cupei României cu divizionara secundă Corvinul Hunedoara, scor 0-4.

Totuşi, la primul meci după ce au rămas fără Mutu, clujenii au reuşit o victorie categorică în Giuleşti, contra celor de la Rapid, scor 4-1. A urmat apoi eşecul din Gruia contra liderului campionatului, FCSB (0-1).

Cum l-a adus Mihai Stoica în discuţie pe Dan Petrescu: ”N-am mai citit nimic după”

În căutarea unui nou antrenor principal, Nelu Varga, patronul CFR-ului, a profitat, astfel, de plecarea lui Dan Petrescu din Coreea de Sud şi a anunţat că l-a acontat pentru sezonul viitor.

Mihai Stoica, cel care a colaborat cu Dan Petrescu în perioada Unirea Urziceni, a vorbit despre posibila revenire a tehnicianului în vârstă de 56 de ani la gruparea din Gruia.

”Când CFR a câştigat 4-1 în Giuleşti, am citit cu ochii mei că se pare că a pregătit meciul Dan Petrescu. N-am mai citit nimic după victoria noastră din Gruia despre cine a pregătit meciul. Chestia asta e poate o fi aşa, poate nu o fi aşa. Poate pregăteşte, poate nu pregăteşte.

(n.r. dacă ai fi Dan Petrescu, ai veni de acum pentru a da o mână de ajutor în aceste etepe finale?) Clar. Dar poate aş veni de acum. (n.r. de ce crezi că nu a venit până acum?) Nu ştiu. E foarte interesant topicul ăsta. La cum îl cunosc eu pe Dan Petrescu, eu cred că dacă ar fi fost hotărât 100%, ar fi mers de acum. 

Pentru că nu e genul de om care se va implica din vară, dar acum să asiste pasiv la ceea ce se întâmplă. Se pot întâmpla multe. Poate să meargă CFR în cupele europene sau nu. CFR are un coeficient destul de bun pentru Conference League.

O eventuală ratare a cupelor europene nu ar fi vina lui. Dan Petresucu vine de la înălţimea a patru titluri cucerite cu CFR. Mai contează că nu ai fi putut să repari ce au greşit alţii câteva etape? Nu”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

Dan Petrescu a cucerit cinci titluri de campion în România, dintre care patru cu CFR Cluj şi unul cu Unirea Urziceni.

Afla mai multe despre: mihai stoicafcsbcfr clujdan petrescusuperliga 

viewscnt
Articole similare