Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica, o nouă replică în războiul cu U Craiova. Directorul sportiv de la FCSB s-a aliat cu rivalii oltenilor: „Forzzza Ştiinţa” | FOTO

MM Stoica, o nouă replică în războiul cu U Craiova. Directorul sportiv de la FCSB s-a aliat cu rivalii oltenilor: „Forzzza Ştiinţa” | FOTOgalerie foto

FCSB

Comentarii

Se spune că în dragoste şi în război nu există reguli. A demonstrat-o şi Mihai Stoica (55 de ani), după ce a fost atacat pe pagina oficială a Universităţii Craiova. Directorul sportiv de la FCSB s-a aliat cu rivala din oraş a oltenilor, FC U Craiova.

Răspuns virulent al Craiovei la adresa lui MM Stoica. „Ce să ceri de la cineva a cărui menire este să behăie la comandă?”

Declaraţia lui Mihai Stoica, „Nu răspund unor lătrăi şi reprezentanţilor unui club de o vârstă cu Thiago Messi Roccuzzo. Universitatea Craiova joacă mâine”, a fost apreciată de către Adrian Mititelu Junior, fiul patronului de la FC U Craiova. Pe contul său de Instagram, băiatul lui Adrian Mititelu a postat o fotografie în care îl numeşte pe Mihai Stoica drept „cel mai bun manager de fotbal”

Replica lui MM Stoica nu a întârziat să apară. „Forzzza Ştiinţa, să bateţi CSU la anul!”, a scris directorul sportiv de la FCSB.

Răspunsul lui Mihai Stoica a continuat şi pe pagina sa oficială de Facebook: „Punct de vedere oficial al unui club care să conţină atâtea inepţii n-am mai văzut. Doar că au comis o eroare incomensurabilă. Fotografia asta e făcută în 2009, la câteva secunde după câştigarea titlului cu Unirea Urziceni. CSU n-are de unde să ştie cum e să plângi de bucurie. Pentru că CSU nu a câştigat niciodată titlul, deşi trebuia doar să bată acasă pe CFR. A condus, dar n-a bătut. Nici egal n-a prea făcut. De acolo, ştie Sorin Cârţu, că doar el a câştigat cu Universitatea originală. În dublă calitate. Şi eu ştiu cum e pentru că am câştigat 5. Cel cu plânsul şi-ncă 4. La jigniri nu mai răspund, m-am maturizat şi am schimbat registrul. PS. Costum elegant, spre slim. Nod la cravată neglijent artistic. Tunsoarea îmi deteriora imaginea...”.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: craiovafcsbmm stoicamihai stoica 

viewscnt
Articole similare