Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica s-a întors la FCSB. Gigi Becali pune la cale un plan de împăcare între suporteri şi managerul general

MM Stoica s-a întors la FCSB. Gigi Becali pune la cale un plan de împăcare între suporteri şi managerul general

Fotbal

Comentarii

Gigi Becali, patronul FCSB, l-a reprimit lângă el pe Mihai Stoica, cel care a fost în mai mult rânduri din postura de manager general al clubului roş-albastru.

Potrivit Gazetei Sporturilor, MM Stoica (54 de ani) s-a întors la club, însă pentru moment poziţia sa nu este oficială, deoarece se teme de reacţia fanilor, care erau în favoarea lui Narcis Răducan, fostul director sportiv. Se pare că în ultimele două zile, MM şi-a făcut apariţia la baza FCSB-ului de la Berceni şi că a fost atent implicat în problemele interne ale echipei.

Gigi Becali nu doreşte să existe un conflict între galerie şi MM Stoica, de aceea a pus la cale un plan care, speră el, să dea roade şi toată lumea să fie fericită. Aşa că şi-a trimis bodyguarzii să vorbească cu liderii de galerie ai echipei pentru a-i convinge să renunţe la orgolii. Mai ales în acest moment, când MM Stoica are o problemă de familie şi trebuie susţinut. Fiica sa, Teodora, are o problemă de sănătate care necesită toată atenţia fostului conducător de la Oţelul şi Unirea Urziceni.

MM Stoica s-a întors la FCSB? Gigi Becali pune la cale împăcarea cu suporterii

Cel mai probabil, dacă se va ajunge la un consens, MM Stoica nu va mai fi atât de vizibil şi vocal ca până acum, ci doar un consilier pentru Becali, poate şi cel mai important. Acesta plecase de la FCSB în luna august a acestui an, după un conflict cu Gigi Becali, însă prietenia lungă a înfrânt orgoliile de moment.

"Chiar dacă a plecat, eu nu sunt supărat pe el. Eu acum nu-l mai chem niciodată înapoi că a părăsit corabia la greu, dar ca prieten nu pot să-l las şomer. Îi dau şi calde, îi dau şi reci. Îl mai las să-l perpelesc puţin", declara Gigi Becali, în urmă cu câteva săptămâni.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare